Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blog - Alles over werk

 • mrt 17
  Werken via Manpower

  Een verklaring omtrent goed gedrag.

  maandag 6 maart 2017 Het kan zijn dat wanneer je een Verklaring omtrent gedrag aanvraagt, je een 'nee' te horen krijgt. Maar geen zorgen, wij leggen je uit wanneer je (n)iets te vrezen hebt.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Foto op je cv: ja of nee?

  woensdag 22 februari 2017 Je cv is bijna klaar; hij mist alleen nog de visuele presentatie van jezelf. Ofwel; je foto. Moet deze nu wel of niet op je cv? En wat voor foto moet dit dan zijn?
 • feb 17
  Op naar een nieuwe baan

  Factoren die jij belangrijk vindt als je aan de slag wil als klantenservice medewerker 

  woensdag 22 februari 2017 Wanneer je bent opgeleid tot administratief medewerker, dan is een baan als klantenservice medewerker geknipt voor jou. We geven je een paar punten om je te helpen beslissen.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Van bruto naar netto: wat is het verschil?

  donderdag 16 februari 2017 Wie werkt krijgt loon. Wie loon krijgt, draagt alleen wel het een en ander af. Pensioenregeling, lunchgeld, belasting: het verschilt per persoon, maar het hoort er allemaal bij. Het loon dat in je
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een klantenservice medewerker

  donderdag 16 februari 2017 Een opgewekt humeur en een fijne telefoonstem. Dit zijn goede eigenschappen voor een klantenservice medewerker. Nikita nam ons mee tijdens een werkdag op het callcenter van VGZ.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Ruim 1 op de 4 collega’s beleeft romantische momenten

  dinsdag 14 februari 2017 Voor 1 op de 4 collega's zijn romantische escapades op de werkvloer niet vreemd. 27% van de werknemers houdt werk en privé niet gescheiden.
 • feb 17
  Werken via Manpower

  Werken via een uitzendbureau? Wie, waar, hoe en waarom?

  woensdag 8 februari 2017 Je kan op verschillende manieren aan een baan komen. Solliciteren via een uitzendbureau is er daar een van. Maar wat houdt dit precies in?
 • feb 17
  Op naar een nieuwe baan

  Aan het werk in ploegendiensten: zo zit dat 

  woensdag 8 februari 2017 We hebben allemaal een voorkeur voor welke uren we willen werken. Misschien vind je het fijn om in de avonduren of in de nacht te werken.
 • jan 17
  Op de werkvloer

  Transitievergoeding: voor wie & wanneer?

  woensdag 25 januari 2017 Het verliezen van je baan betekent ook het verliezen van je inkomen. Dit wordt soms ondervangen door een transitie- of ontslagvergoeding. Maar wat houden deze vergoedingen in en wanneer heb je er recht op?
 • jan 17
  Blijven leren

  Het begon met een opleiding aan de Manpower Operator Academy

  donderdag 5 januari 2017 Na een tip van zijn zus meldde Jesse zich aan voor de Manpower Operator Academy. Inmiddels is hij op weg naar zijn VAPRO A. Een gewild papiertje in de technische branche.
 • dec 16
  Blijven leren

  Waarom werk zo belangrijk is voor Mohammad

  woensdag 21 december 2016 Een baan is veel meer dan een loonstrookje. Mohammad moest de carrière die hij ooit voor ogen had achter zich laten, toen hij zijn land moest ontvluchten.
 • dec 16
  Werken via Manpower

  "Een baan is ook...focus op anderen kunnen leggen."

  woensdag 14 december 2016 Werk biedt voor veel mensen een doel en een perspectief. Zo ook voor Ayal, voor wie werk meer is dan alleen een loonstrookje.