Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blog - Alles over werk

 • sep 17
  Op de werkvloer

  De Dag van de Arbeid: van toen tot nu

  donderdag 28 september 2017 In 1844 werd er gepleit voor de perfecte dagindeling: maximaal 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur vrije tijd. Dat was nog eens anders dan de gebruikelijke werkdagen van 10 of 12 uur die men gewend was.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Gamen op je werk: het perfecte een-tweetje!

  vrijdag 22 september 2017 Een nieuwe versie van FIFA betekent weer fulltime gamen! Maar je moet natuurlijk ook gewoon werken. Wij kunnen je met dit dilemma helpen!
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Ziek tijdens je vakantie? Je bent niet de enige!

  woensdag 13 september 2017 Dat je ziek wordt tijdens je vakantie is niet zo gek. Het wordt ook wel de vrijetijdsziekte genoemd. Maar waarom wordt je ziek, en wat kan je er tegen doen?
 • aug 17
  Op de werkvloer

  Burn-out: de soa van 2017?

  dinsdag 29 augustus 2017 Millennials lopen steeds vaker bij een psycholoog. Ze voelen een druk om te presteren. Een burn-out is moeilijk te herkennen.
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Personal branding: jezelf presenteren

  zondag 30 juli 2017 Hoe laat je op een creatieve manier zien wie je bent? Personal branding is het idee dat je jezelf als merk presenteert. We laten je twee creatieve manier van personal branding zien. Laat je inspireren!
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Over deze eigenschappen beschikt een bagagemedewerker 

  maandag 24 juli 2017 Tijdens het hoogseizoen is het aanpoten op luchthaven Schiphol. In dit blog geven we een paar voorwaarden voor een baan als bagagemedewerker op Schiphol.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Meer uit je huidige baan halen? Durf om hulp te vragen!

  vrijdag 7 juli 2017 Om hulp vragen blijkt voor velen lastig te zijn. Maar om hulp vragen kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. We delen graag wat tips hoe je om kunt gaan met het vragen om hulp.
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Zo maak je een perfecte videosollicitatie

  vrijdag 7 juli 2017 Een video is een originele manier van solliciteren en om de aandacht van een werkgever te trekken. Waar moet je op letten bij het maken van een videosollicitatie? We geven je tips.
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Hoe amicaal kun je zijn in een sollicitatiegesprek?

  vrijdag 7 juli 2017 Hoe blijf je jezelf tijdens een sollicitatiegesprek zonder je professionaliteit of enthousiasme te verliezen? We geven je een paar tips.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips zorg je voor een nette presentatie

  vrijdag 7 juli 2017 Je presenteert jezelf de hele dag door. Of dit nu op papier of (non-)verbaal is. Je persoonlijke presentatie kan veel terweeg brengen en moet dus verzorgd zijn. We zetten een paar dingen voor je op een rijtje om aan te denken. 
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Hoe goed of slecht praat je over jezelf tijdens een sollicitatiegesprek?

  donderdag 6 juli 2017 Een sollicitatiegesprek is eigenlijk niets anders dan een gesprek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Waar wordt gesproken over iets interessants: jouw kwaliteiten en de mogelijkheid deze in te z
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  5 tips om jezelf te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek

  maandag 3 juli 2017 Je sollicitatiegesprek wil je natuurlijk niet verpesten. Hoe pak je het gesprek aan en waar let je op? We delen een paar tips.