Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blog - Alles over werk

 • apr 17
  Op de werkvloer

  Zeg maar dág tegen pesten op het werk!

  woensdag 19 april 2017 Pesten op de werkvloer komt vaker voor dan je denkt. Het mag dan wel kinderachtig zijn, maar het is bepaald geen kinderspel.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  De verschillende soorten beschermende kleding voor tijdens je werk

  woensdag 12 april 2017 Werk je in de logistiek of productie, bijvoorbeeld als havenarbeider of magazijnmedewerker, dan is veiligheid een belangrijk onderdeel van je werk. Hoofd, schouders, knie en teen: er valt heel wat t
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een logistiek medewerker

  dinsdag 11 april 2017 In korte tijd groeide Vincent van magazijnmedewerker door naar teamleider. We volgde hem tijdens een werkdag om achter de taken van een teamleider in een magazijn te komen.
 • apr 17
  Op naar een nieuwe baan

  Cv-recycling; one size fits more

  maandag 10 april 2017 Om je verder te helpen met solliciteren laten we je zien hoe je snel je cv geschikt maakt voor een nieuwe sollicitatie. Minimale moeite met optimaal rendement; recycle je cv.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Ontspring jij de boetedans?

  vrijdag 7 april 2017 Ook als je in dienst bent van een werkgever moet je je aan bepaalde regels houden. Doe je dat niet, dan riskeer je een boete. We bespreken wat de boetes inhouden en helpen je door het doolhof van regels heen.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Hier hecht jij waarde aan als logistiek medewerker

  vrijdag 31 maart 2017 De werkzaamheden in een magazijn zijn veelzijdig. Geen dag is hetzelfde. Maar waar moeten opdrachtgevers rekening mee houden als ze jou aan hun bedrijf willen binden?
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Toeslagen bovenop je salaris: wanneer heb je hier recht op?

  dinsdag 14 maart 2017 Extra geld bovenop je salaris als je werkt op momenten dat andere vrij zijn. Buiten kantooruren bijvoorbeeld. Naar schatting werkt ongeveer een half miljoen Nederlandse volgens onregelmatige werktijden.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Nederlandse werknemers zijn het gelukkigst van allemaal!

  maandag 13 maart 2017 Van alle werkende in Europa blijken Nederlanders het gelukkigst te zijn tijdens het werk. We geven tekst en uitleg over wat Europese werknemers vinden van het hebben en uitvoeren van werk.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  De 10 meest originele functienamen

  maandag 13 maart 2017 Om op te vallen in de zee van vacatures bedenken recruiters en bedrijven tegenwoordig steeds creatievere functiebenamingen. Ooit gehoord van een Dromen-alchemist? We zetten de tien leukste voor je op een rijtje.
 • mrt 17
  Op de werkvloer

  Het beëindigen van een vast contract

  donderdag 9 maart 2017 Het beëindigen van een vast contract gebeurd niet zomaar. Wat belangrijk is, is dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. Wat dat betekent, leggen we je uit.
 • mrt 17
  Werken via Manpower

  Een verklaring omtrent goed gedrag.

  maandag 6 maart 2017 Het kan zijn dat wanneer je een Verklaring omtrent gedrag aanvraagt, je een 'nee' te horen krijgt. Maar geen zorgen, wij leggen je uit wanneer je (n)iets te vrezen hebt.
 • feb 17
  Op de werkvloer

  Foto op je cv: ja of nee?

  woensdag 22 februari 2017 Je cv is bijna klaar; hij mist alleen nog de visuele presentatie van jezelf. Ofwel; je foto. Moet deze nu wel of niet op je cv? En wat voor foto moet dit dan zijn?