Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blogs

Resultaten 1 tot 12 van 118
 • jan 19
  Op naar een nieuwe baan

  Movers: “Mijn einddoel staat vast: ik word declarant”

  maandag 14 januari 2019 In Movers besteden we aandacht aan mensen die van baan veranderen of op weg zijn naar een nieuwe stap in hun carrière. Die kiezen voor een frisse wind, of juist door omstandigheden een switch mo
 • dec 18
  Werken via Manpower

  Flinke korting op je zorgverzekering

  woensdag 12 december 2018 Misschien gaat er volgend jaar op het gebied van werk en zorg voor jou wel iets veranderen. Wat kan je als flexkracht bij Manpower verwachten?
 • nov 18
  Op naar een nieuwe baan

  Zo maak je een pakkend cv

  woensdag 21 november 2018 Je cv is de eerste indruk die je achterlaat bij een werkgever. Maar wat zet je er allemaal op? Ola geeft je tips en heeft een checklist voor het invullen van je cv.
 • nov 18
  Blijven leren

  Operator Fati wil altijd blijven leren

  dinsdag 20 november 2018 Fati begon bij Greenyard aan de lopende band. Inmiddels is zij operator. Fati vertelt over haar loopbaan en haar eigenschappen.
 • nov 18
  Werken via Manpower

  Dankzij Manpower werk ik voor een prachtig merk

  woensdag 14 november 2018 Joy had niet veel succes bij haar eerste baan. Met de hulp van Manpower werkt ze nu als orderpicker voor Michael Kors. Een dag na haar sollicitatie kon ze al aan de slag.
 • sep 18
  Blijven leren

  Babs volgde de Wft-opleiding

  dinsdag 11 september 2018 Voor haar nieuwe baan als klantadviseur moest Babs een Wft-opleiding volgen. Daar leerde zij de basis voor haar werk in de financiële dienstverlening.
 • aug 18
  Op naar een nieuwe baan

  Henrieke kreeg zonder de juiste ervaring tóch de baan 

  vrijdag 24 augustus 2018 Henrieke was na tien jaar bij dezelfde werkgever toe aan iets nieuws. Zonder ervaring ging ze solliciteren op administratieve functies. Met succes!
 • aug 18
  Op de werkvloer

  Functioneringsgesprek met je leidinggevende: zo pak je het aan

  woensdag 22 augustus 2018 Het functioneringsgesprek is hét moment om aan te geven wat jij wil binnen je baan. Recruiter Rachida geeft je een aantal tips voor je gesprek en heeft een mooie checklist waarmee jij je goed kan voorbereiden.
 • aug 18
  Blijven leren

  Even over... wat iemand een goede leidinggevende maakt

  donderdag 9 augustus 2018 Met een goede leidinggevende voeren we ons werk beter uit. Maar waalt mij nou een goede leidinggevende? We gingen de straat op en vroegen mensen naar hun ervaringen.
 • jul 18
  Op naar een nieuwe baan

  De match tussen Evers Specials en planner Richard

  dinsdag 17 juli 2018 Planner Richard zocht een nieuwe uitdaging. Zijn wensen sloten perfect aan bij de behoeftes van Evers Specials.
 • jul 18
  Op naar een nieuwe baan

  Vrachtwagens vol verse taugé: Richard organiseert het

  dinsdag 17 juli 2018 Richard was toe aan iets anders. Zijn sociale vaardigheden leverden hém een nieuwe baan op en Evers Specials een veelzijdige planner.
 • jul 18
  Blijven leren

  Je talent ontplooien: hoe doe je dat?

  dinsdag 10 juli 2018 Iedereen zou dagelijks zijn talenten moeten inzetten tijdens het werk. Je wordt er namelijk gelukkiger van. Maar wat zijn jouw talenten en hoe gebruik je ze?