Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Alles over werk

Resultaten 73 tot 84 van 119
 • jun 17
  Op naar een nieuwe baan

  Een ideaal cv voor in de logistiek

  vrijdag 16 juni 2017 Geen 9 tot 5 mentaliteit. het is een element die je vaak in een logistieke vacature tegenkomt. Maar waar let een recruiter nu echt op? We geven je een paar tips voor het opstellen van je cv.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Voorbeelden en valkuilen van digitale communicatie op je werk

  donderdag 15 juni 2017 Sinds de opkomst van het internet zijn de mogelijkheden om te communiceren eindeloos. Denk aan e-mail, Facebook messenger, Whatsapp en andere vormen van digitale communicatie. Echter zijn niet al de
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Met deze woorden maak jij gegarandeerd nieuwe Poolse vrienden

  dinsdag 13 juni 2017 Er is een grote kans dat jij Poolse buren hebt of dat er Poolse collega's aan je team zijn toegevoegd. Hoe leuk is het als je een paar woorden met hen kan wisselen in hun moedertaal? We hebben de meest voorkomende Poolse uitspraken voor je vertaald.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Waar geven wij ons vakantiegeld aan uit?

  woensdag 7 juni 2017 In mei ontvangen velen vakantiegeld. Onderzoek laat zien dat lang niet iedereen dit extraatje gebruikt om op vakantie van te gaan. We zochten uit waar werknemers hun vakantiegeld dan wel aan uitgeven.
 • jun 17
  Op naar een nieuwe baan

  De WW: het verschil tussen werkloos en werkzoekend

  dinsdag 6 juni 2017 De Werkloosheidswet is er om je een inkomen te heven wanneer je onverhoopt tussen twee banen inzit. We nemen je mee in een aantal WW-feiten.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Do's en don'ts van communiceren op je werk

  donderdag 1 juni 2017 Goed communiceren is misschien wel een van de belangrijkste voorwaarden om je werk succesvol te maken. Je resultaten worden beter en het samenwerken gaat een stuk makkelijker. We hebben een aantal do's en don'ts op een een rijtje gezet.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Teambuilding: meer dan alleen gezelligheid 

  vrijdag 26 mei 2017 Iedereen heeft er wel ervaring mee: werken in teams. Of het nu op je werk, op school of bij je sportvereniging is. Teams zijn belangrijk, maar een goed functionerend team komt niet zomaar tot stand.
 • mei 17
  Blijven leren

  Ontwikkel jezelf met Studytube

  woensdag 24 mei 2017 Jezelf blijven verbeteren en goede kansen creëren om verder te komen in het werkveld. Moeilijk? Helemaal niet. Ben je werkzaam via Manpower, dan bieden we je de kans om meer dan 180 (!) trainingen t
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Passie voor je werk of werken voor je passie?

  dinsdag 23 mei 2017 Wij gunnen het iedereen om met plezier en passie zijn werk te doen. Om dit te kunnen hebben we het een ander voor je op een rijtje gezet.
 • mei 17
  Op de werkvloer

  Dopamine: het zit in je en je wilt er meer van

  woensdag 10 mei 2017 Iedere keer dat je iets doet wat je fijn vindt maakt je brein dopamine aan. Dit wordt ook wel het geluksstofje genoemd en kan je zien als een beloning voor het doen van iets waar je gelukkig van wordt.
 • apr 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips vergroot jij je geluksgevoel

  vrijdag 28 april 2017 Het recept voor geluk hangt van verschillende dingen af. Iedereen ervaart het anders. Wil jij van je werkplek een happy place maken? We hebben een paar tips voor je.
 • apr 17
  Blijven leren

  Van orderpicker tot magazijnchef: deze doorgroeimogelijkheden heb jij 

  maandag 24 april 2017 Het werk van een orderpicker is veelzijdig en zit vol met (doorgroei)mogelijkheden.