Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Alles over werk

Resultaten 61 tot 72 van 119
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Personal branding: jezelf presenteren

  zondag 30 juli 2017 Hoe laat je op een creatieve manier zien wie je bent? Personal branding is het idee dat je jezelf als merk presenteert. We laten je twee creatieve manier van personal branding zien. Laat je inspireren!
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Over deze eigenschappen beschikt een bagagemedewerker 

  maandag 24 juli 2017 Tijdens het hoogseizoen is het aanpoten op luchthaven Schiphol. In dit blog geven we een paar voorwaarden voor een baan als bagagemedewerker op Schiphol.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Meer uit je huidige baan halen? Durf om hulp te vragen!

  vrijdag 7 juli 2017 Om hulp vragen blijkt voor velen lastig te zijn. Maar om hulp vragen kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. We delen graag wat tips hoe je om kunt gaan met het vragen om hulp.
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Zo maak je een perfecte videosollicitatie

  vrijdag 7 juli 2017 Een video is een originele manier van solliciteren en om de aandacht van een werkgever te trekken. Waar moet je op letten bij het maken van een videosollicitatie? We geven je tips.
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Hoe amicaal kun je zijn in een sollicitatiegesprek?

  vrijdag 7 juli 2017 Hoe blijf je jezelf tijdens een sollicitatiegesprek zonder je professionaliteit of enthousiasme te verliezen? We geven je een paar tips.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  Met deze tips zorg je voor een nette presentatie

  vrijdag 7 juli 2017 Je presenteert jezelf de hele dag door. Of dit nu op papier of (non-)verbaal is. Je persoonlijke presentatie kan veel terweeg brengen en moet dus verzorgd zijn. We zetten een paar dingen voor je op een rijtje om aan te denken. 
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  Hoe goed of slecht praat je over jezelf tijdens een sollicitatiegesprek?

  donderdag 6 juli 2017 Een sollicitatiegesprek is eigenlijk niets anders dan een gesprek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Waar wordt gesproken over iets interessants: jouw kwaliteiten en de mogelijkheid deze in te z
 • jul 17
  Op naar een nieuwe baan

  5 tips om jezelf te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek

  maandag 3 juli 2017 Je sollicitatiegesprek wil je natuurlijk niet verpesten. Hoe pak je het gesprek aan en waar let je op? We delen een paar tips.
 • jul 17
  Op de werkvloer

  De betekenis van werk: moeder en dochter in gesprek

  zaterdag 1 juli 2017 Wat heeft het jaar waarin je bent geboren voor impact op de waarde die je hecht aan werk? We spraken moeder en dochter over hun verschillende visies op werk en geluk op de werkvloer.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Wat zeg jij terwijl je je mond houdt?

  donderdag 29 juni 2017 Meer dan 80% van onze communicatie is non-verbaal. Vaak geef je onbewust en onbedoeld een signaal af. We geven tips om meer grip te krijgen op je non-verbale communicatie.
 • jun 17
  Werken via Manpower

  Communicatie in vier talen: Emma helpt als tolk mensen elkaar te begrijpen

  dinsdag 27 juni 2017 Emma is universitair geschoold en spreekt 3 talen. Toch lukt het haar niet om een baan te vinden in een land waarvan ze de taal niet spreekt. Vastbesloten om in Nederland haar leven op te bouwen, ontwikkelt ze zich.
 • jun 17
  Op de werkvloer

  Feedback: hoe geef je het en hoe ontvang je het?

  dinsdag 20 juni 2017 Je moet tegenwoordig niet alleen feedback kunnen geven, maar ook kunnen ontvangen. Soms ervaart men feedback als kritiek. Hoe ga je hier mee om? We nemen je mee op onze ontdekkingstocht.