Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Alles over werk

Resultaten 49 tot 60 van 119
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Nooit meer een after dinner dip dankzij deze tips!

  dinsdag 31 oktober 2017 Het gevoel van vermoeidheid na het eten noemen we de after dinner dip. Hoe ontstaat deze dip en hoe kun je deze voorkomen? We leggen het je uit!
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Een dag uit het leven van een productiemedewerker 

  dinsdag 31 oktober 2017 De 23-jarige Robin was pas een maand in dienst bij Bosch toen hij promotie maakte. Wij volgde hem tijdens een werkdag om te zien wat hij nu doet.
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Jezelf ziek melden als je werkt via het uitzendbureau

  donderdag 26 oktober 2017 Ziek worden is voor niemand leuk. En als je ziek wordt betekend het dat je jezelf ziek moet melden. Maar hoe pak je dit precies aan als je werkt via een uitzendbureau?
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Een huis kopen als flexmedewerker? Vraag om een perspectiefverklaring

  donderdag 26 oktober 2017 Ook als flexkracht is het mogelijk een huis te kopen. Manpower maakt het voor flexkrachten mogelijk om met een perspectiefverklaring een hypotheek af te sluiten.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Wat gamen voor jouw leiderschap betekent

  vrijdag 20 oktober 2017 Gamen kan je verder helpen op de werkvloer. Het blijkt namelijk dat het spelen van online role playing games goed is voor je leiderschap.
 • okt 17
  Op de werkvloer

  Van wintersport tot bevroren eicel: de meest opvallende arbeidsvoorwaarden

  dinsdag 17 oktober 2017 Van wintersport tot massages tijdens kantooruren: secudaire arbeidsvoorwaarden worden steeds belangrijker. We zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.
 • okt 17
  Werken via Manpower

  Waar kan ik als flexkracht met mijn problemen naartoe?

  maandag 16 oktober 2017 Er zijn vele redenen waarom het fijn is om iemand in vertrouwen te nemen. Bij Manpower zijn er twee vertrouwenspersonen waar je mee kunt praten als je niet bij je opdrachtgever terechtkunt.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  De Dag van de Arbeid: van toen tot nu

  donderdag 28 september 2017 In 1844 werd er gepleit voor de perfecte dagindeling: maximaal 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur vrije tijd. Dat was nog eens anders dan de gebruikelijke werkdagen van 10 of 12 uur die men gewend was.
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Gamen op je werk: het perfecte een-tweetje!

  vrijdag 22 september 2017 Een nieuwe versie van FIFA betekent weer fulltime gamen! Maar je moet natuurlijk ook gewoon werken. Wij kunnen je met dit dilemma helpen!
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Ziek tijdens je vakantie? Je bent niet de enige!

  woensdag 13 september 2017 Dat je ziek wordt tijdens je vakantie is niet zo gek. Het wordt ook wel de vrijetijdsziekte genoemd. Maar waarom wordt je ziek, en wat kan je er tegen doen?
 • sep 17
  Op de werkvloer

  Is het combineren van je werk & work-out mogelijk?

  dinsdag 12 september 2017 Je hebt het voornemen om na je werk te gaan sporten, maar als het 16.00 uur is heb je er geen trek meer in. We geven je een paar tips voor een work-out tijdens kantoortijden.
 • aug 17
  Op de werkvloer

  Burn-out: de soa van 2017?

  dinsdag 29 augustus 2017 Millennials lopen steeds vaker bij een psycholoog. Ze voelen een druk om te presteren. Een burn-out is moeilijk te herkennen.