Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Alles over werk

Resultaten 37 tot 48 van 119
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Facebook checken in de baas zijn tijd: telefoongebruik op de werkvloer

  zondag 24 december 2017 Meer dan twintig procent van de Nederlanders checkt zijn of haar telefoon meer dan vijftig keer per dag. 31 procent geeft aan zich te ergeren aan de telefoonverslaving van een collega. Hoe ga je eigenlijk om met je telefoongebruik op de werkvloer? 
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Appen, roken en pesten: omgangscodes op de werkvloer

  vrijdag 22 december 2017 Plezier op je werk is belangrijk. Toch gelden er voor collega's andere omgangcodes dan voor vrienden en familie. Wanneer is je collega dollen en klieren oké en waar ligt de grens? We zetten een paar regels voor je op een rijtje.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Dit is het nut van ontspanning op de werkvloer

  donderdag 21 december 2017 Een groot deel van ons leven bestaat uit werken. Omgerekend meer dan 10 jaar. Plezier in je werk is dus wel fijn.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Non-verbale communicatie zegt meer dan je wilt

  vrijdag 1 december 2017 Wist je dat 80% van je communicatie onbewust is? Je lichaamshouding, stem en mimiek dragen ook een boodschap uit. Je zegt soms meer dan je wilt.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Op weg naar je pensioen: de meest gestelde vragen

  vrijdag 1 december 2017 Sinds 2013 gaat de AOW-leeftijd mest stappen omhoog. Gooit dit roet in het eten van jouw pensioensplannen? En wat is er geregeld als je de AOW-leeftijd niet werkend haalt
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Logistieke blunders komen vaker voor dan je denkt

  donderdag 30 november 2017 In de logistiek ben je gewend om hard te werken. Dan mag je best af en toe een lolletje hebben. En soms gebeurt er er op de werkvloer iets dat onbewust heel grappig is. Wij hebben de leukste blunders op een rijtje gezet.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Maak zelf werk van jouw veiligheid!

  woensdag 29 november 2017 Niet alle bedrijven nemen het zo nou met de veiligheid. Naast het bedrijf is het ook belangrijk dat je zelf op je eigen veiligheid let op de werkvloer. Ben je flexkracht en werk je op verschillende plekken? Laat je niet verassen.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Een burn-out: hoe herken ik het en wat doe ik eraan?

  dinsdag 21 november 2017 Volgens onderzoek is er een burn-out epidemie onder millennials gaande. Ze leggen zichzelf druk op en het wordt ze door de omgeving aangepraat. We geven je een aantal tips om een burn-out te herkennen te te voorkomen.
 • nov 17
  Blijven leren

  Manpower Logistics Academy: het verhaal van Kemal

  dinsdag 21 november 2017 Je hebt een baan gevonden dat precies is wat je zocht, maar de juiste papieren ontbreken. Daarom hebben we de Manpower Logistics Academy opgericht. Zo haalde Kamal de papieren die hij nodig had voor zijn baan bij Desso.
 • nov 17
  Blijven leren

  Behaal je hef- en reachtruckcertificaten via de Manpower Logistics Academy

  dinsdag 21 november 2017 Door het behalen van je reach- en heftruckcertificaten is het misschien mogelijk om een andere functie te bekleden of je werkzaamheden uit te breiden. Zo wordt je werk uitdagender en in de toekomst (meer) verzekerd.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Het beoordelingsgesprek: achterhaald?

  dinsdag 14 november 2017 Het beoordelingsgesprek wordt steeds vaker geïmplementeerd in het bedrijfsproces. Het kan gebeuren dat ook je collega jou beordeelt.
 • nov 17
  Op de werkvloer

  Do’s en dont’s in je proefperiode

  maandag 13 november 2017 De eerste maand van een nieuwe baan is spannend. Je werkgever bepaald in je proefperiode of jullie een goede match zijn. We geven je een paar do's en dont's voor deze periode.