Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Alles over werk

Resultaten 25 tot 36 van 119
 • mei 18
  Op naar een nieuwe baan

  Zo leuk kan een eerste werkweek zijn

  maandag 14 mei 2018 Begin je bij knab, dan begin je niet zomaar ergens. Allereerst omdat je in veel gevallen eerst nog opgeleid wordt, zodat je de juiste certificaten hebt. 
 • mei 18
  Blijven leren

  Nihat volgt een opleiding tot logistiek medewerker bij KLM

  vrijdag 4 mei 2018 Nihat werkt al bijna acht jaar voor de Nederlandse luchtvaartmaatschappij. De laatste jaren als bagagemedewerker via Manpower. Hij greep met beide handen het aanbod aan om de BBL opleiding voor logistiek medewerker (niveau 2) te volgen. 
 • mei 18
  Werken via Manpower

  5 vooroordelen over uitzendbureaus die we graag rechtzetten

  vrijdag 4 mei 2018 Veel mensen hebben onjuiste denkbeelden over het werken via een uitzendbureau, waardoor de stap richting het uitzendbureau lastig wordt. We zetten vijf van deze vooroordelen graag even recht.
 • mrt 18
  Op naar een nieuwe baan

  Wat mag je verwachten van een werving & selectie consultant?

  dinsdag 27 maart 2018 Voor het vinden van de juiste baan heb je soms een duwtje in de rug nodig. We delen graag de ervaringen van twee werkende over de samenwerking met onze werving & selectie consultants.
 • mrt 18
  Op naar een nieuwe baan

  There's a new recruiter in town

  dinsdag 27 maart 2018 Er is een nieuw soort recruiter. Een die uitzoekt wat veranderingen op de markt voor jou betekenen en die je echt verder brengt. We leggen je uit wat deze recruiter kan betekenen voor mensen die zoeken naar hun droombaan.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Wees niet al te dwaas in de appjes naar je baas 

  woensdag 27 december 2017 Het grootste deel van onze communicatie verloopt tegenwoordig online. Bedenk wel, je manager is niet je beste vriend. Dus waar moet je aan denken bij online communicatie op de werkvloer.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Proactief aan het werk: dit moet je wel en niet doen 

  woensdag 27 december 2017 Voor de proactieve werknemer liggen de vacatures voor het oprapen. Maar wat houdt proactief zijn nu in?
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Solidariteit op de werkvloer: de voor- en nadelen

  woensdag 27 december 2017 Solidariteit is het idee van saamhorigheid en elkaar helpen waar nodig. Iedereen heeft de behoefte om ergens bij te horen. Ook op de werkvloer.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Hoe ga je om met cultuurverschillen op de werkvloer?

  woensdag 27 december 2017 Iedereen heeft zijn egen normen en waarden. Een groot deel daarvan wordt gevormd door je cultuur. Maar hoe ga je om met een wereld waar zo'n tienduizend (sub)culturen bestaan? We geven je tips.
 • dec 17
  Op de werkvloer

  Cafeïneshots op het werk: de voor- en nadelen van koffie

  woensdag 27 december 2017 De meeste mensen komen de dag niet door zonder koffie. Want koffie maakt je wakker en houdt je alert. Maar hoe komt dat? We leggen het je uit.
 • dec 17
  Op naar een nieuwe baan

  Is werken in de logistiek iets voor jou?

  woensdag 27 december 2017 Denk je erover na om te gaan werken in de logistiek, maar weet je niet of het iets voor je is? Doorloop onze checklist and find out!
 • dec 17
  Op de werkvloer

  3 redenen waarom werken in de logistiek ook voor vrouwen is

  dinsdag 26 december 2017 Er is volop werk in de logistiek. Maar er zijn ook veel vooroordelen dat het geen gebied is voor vrouwen. Daarom ontkrachten wij drie vooroordelen met redenen waarom de logistiek juist wél geschikt is voor vrouwen.