Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
header-nieuw2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar een Coole baan?

Bekijk nu onze Coolste banen

Win kaarten voor De Coolste Baan van Nederland

Omschrijf jouw coolste baan en maak iedere week kans op 2 kaarten voor De Coolste Baan van Nederland.

Bekijk hier de actie en maak kans

Manpower is official partner van De Coolste Baan van Nederland. Van 18 januari tot en met 11 maart staat het Olympisch Stadion in Amsterdam helemaal in het teken van schaatsen. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen. Sport & entertainment en breedtesport & topsport komen hier op een unieke wijze samen. Lees meer en reserveer nu alvast jouw tickets www.decoolstebaanvannederland.nl.

Lees hier ons persbericht

Manpower official partner van De Coolste Baan van Nederland

Schaatsen is een sport die kenmerkend is voor Nederland. Zodra het begint te vriezen, breekt bij veel mensen de schaatskoorts uit. Komt het er dit jaar van? Zit er eindelijk weer een keer een Elfstedentocht in? Schaatsen brengt mensen samen. Het verbindt.

En dat is wat we bij Manpower ook doen: wij verbinden talent aan werk. Want bijna niets in het leven is voor mensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders. En dat is waar wij sterk in zijn, afhankelijk van de behoefte een passende oplossing bieden. Of dit nu de behoefte is aan inkomen of het faciliteren van een loopbaanpad. We zijn er voor iedereen. En we helpen je verder. Dat staat centraal in onze dienstverlening en dat doen we met een enorme gedrevenheid.

Met ons brede internationale netwerk en onze kennis van de lokale markt, hebben we een ruim aanbod van opdrachtgevers. En zij hebben de meest coole banen van Nederland.

Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en kijken uit naar een succesvol evenement op een unieke locatie in Amsterdam!

Op zoek naar personeel?

Meld hier uw vacature aan

Manpower helpt je graag verder. Ook als er behoefte is aan vast personeel, kun je bij ons terecht. Met ons uitgebreide netwerk, onze specifieke kennis van de lokale arbeidsmarkt en jarenlange ervaring zorgen we voor snelle en duurzame matches.

Lees onze blogs