Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Je verwacht het niet van een bank

Jij ziet jezelf totaal niet werken bij een bank. Niet op een klantenserviceafdeling. Niet van negen tot vijf. Want dat is saai, ouderwets en past totaal niet bij waarvoor je gestudeerd hebt, of waar je ambities liggen. Herkenbaar? Dan wil je wel bij knab werken. Je verwacht het misschien niet van een bank, maar hier zit je met een beetje geluk na twee jaar toch op de functie waar je vier jaar lang met hart en ziel voor hebt gestudeerd.

Bekijk vacatures

Bij knab kijken ze namelijk naar wie jij bent en hoe je samen zo succesvol mogelijk kunt zijn: voor klanten en eigen personeel.

Had je Petra, Ronald en Wiebe destijds verteld dat ze bij een bank zouden gaan werken en elke dag met zo ontzettend veel plezier naar werk zouden gaan, hadden ze je waarschijnlijk uitgelachen. 'Je hebt toch het idee dat je bij een bank een beetje strak in pak saai moet zitten zijn.' Niets bleek minder waar, en de drie blikken terug op de tijd van hun leven bij de servicedesk. Er waren gouden brillen, gouden headsets, ze beleefden een gouden tijd! Dat ze nu niet meer op de servicedesk werken vinden ze niet zo erg. 'Ik zit nu in de functie die ik eigenlijk altijd al wilde, maar heb ook nog steeds het plezier van en met de collega's op de servicedesk', zegt Petra. 'Mijn favoriete collega van toen is nu mijn sportmaatje en buurvrouw; daar kom ik nooit meer van af, haha!'. Benieuwd hoe de mannen hun oude en nieuwe functie beleefden? Bekijk de volledige video!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie en het opleidingstraject dat we je aanbieden? Bekijk onze vacatures!

Anderen lezen ook deze artikelen

  • Het servicedesk-team van knab in een woord 

    Het servicedesk-team van knab in een woord 

    Je verwacht het misschien niet van een bank, maar bij de servicedesk van knab is elke dag een feestje. De samenwerking met het team is oprecht leuk, benieuwd waarom? Lees meer

  • Zo leuk kan een eerste werkweek bij knab zijn

    Zo leuk kan een eerste werkweek bij knab zijn

    Begin je bij knab, dan begin je niet zomaar ergens. Je hoort er vanaf het eerste moment tot het eerste biertje of wijntje op de vrijdagmiddagborrel helemaal bij. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie en het opleidingstraject dat we je aanbieden? Bekijk onze vacatures!  Lees meer

Zoek en vind de baan die bij je past!