Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Zo leuk kan een eerste werkweek zijn

Begin je bij knab, dan begin je niet zomaar ergens. Allereerst omdat je in veel gevallen eerst nog opgeleid wordt, zodat je de juiste certificaten hebt.

Bekijk vacatures

Bij knab weet het hele bedrijf van je komst! Maar des te meer omdat ze je graag een warm welkom willen geven. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt tot het eerste biertje of wijntje op de vrijdagmiddagborrel: je hoort er helemaal bij en zult na een week al goed doorhebben hoe het bedrijf werkt. Zo zul je regelmatig de directeur tegen het lijf lopen, ben je onderdeel van een wekelijkse stand-up meeting waar het hele bedrijf (!) bij aansluit, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

En een fantastische lunch mag natuurlijk ook niet ontbreken. Geloof ons: dat zit wel snor. Benieuwd naar hoe zo'n eerste week eruit ziet? De video schept een duidelijk beeld!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie en het opleidingstraject dat we je aanbieden? Bekijk onze vacatures!

Anderen lezen ook deze artikelen

  • Het servicedesk-team van knab in een woord 

    Het servicedesk-team van knab in een woord 

    Je verwacht het misschien niet van een bank, maar bij de servicedesk van knab is elke dag een feestje. De samenwerking met het team is oprecht leuk, benieuwd waarom? Lees meer

  • Zo leuk kan een eerste werkweek bij knab zijn

    Zo leuk kan een eerste werkweek bij knab zijn

    Begin je bij knab, dan begin je niet zomaar ergens. Je hoort er vanaf het eerste moment tot het eerste biertje of wijntje op de vrijdagmiddagborrel helemaal bij. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie en het opleidingstraject dat we je aanbieden? Bekijk onze vacatures!  Lees meer

Zoek en vind de baan die bij je past!