Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Via Manpower werken in de productie

#119 Werken in de productie
door Bregje van Grinsven
03 oktober 2017
3 minuten
Versie 1 - 03 oktober 2017

Van ongeschilde aardappel tot paprikachips, of van losse grondstoffen tot die handige dop op de tandpasta. Voor veel mensen zijn deze eindproducten gewoon onderdeel van het dagelijks gebruik. Maar kijk je verder, dan zie je dat ‘gewoon’ eigenlijk heel bijzonder is!

Voordat dit soort producten in de winkel belanden, is er een uitgebreid productieproces aan vooraf gegaan. Een proces waarin jij een belangrijke rol kunt gaan spelen.

Vacatures

Met 297 openstaande vacatures is productie veruit de grootste branche binnen Manpower. Wekelijks solliciteren er bij Manpower 600 mensen op een functie in de productie en hebben wij vacatures in de productie bij de leukste werkgevers zoals Bosch, Jacobs Douwe Egberts en Vistaprint.

Bekijk hier de vacatures.

Van sollicitatie tot loonstrookje

Wanneer je een passende vacature hebt gevonden, solliciteer je heel eenvoudig online. Er vinden hierna verschillende testen en (telefonische) gesprekken plaats. Onze recruiters doen er alles aan om zo snel mogelijk een passende baan voor jou te vinden. En wanneer je aan het werk bent, betaalt Manpower gewoon jouw loon uit. Dit gebeurt elke vier weken op woensdag of donderdag. We helpen je zelfs bij het kopen van een huis, dankzij de perspectiefverklaring die wij jou kunnen verstrekken. Zo helpen we je op korte én lange termijn.

Manpower Operator Academy

Wanneer je nog geen ervaring hebt, maar een baan in de productie jou op het lijf is geschreven, biedt Manpower jou de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot procesoperator bij de Manpower Operator Academy. Je haalt er de juiste certificering, doet de nodige praktijkervaring op en bouwt voorzichtig aan het uitbreiden van je netwerk en je vakkennis. Daarnaast is er een grote kans dat Manpower de opleiding voor jou betaalt en ga je na het behalen van je certificaten direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!

Lees meer over de Operator Academy

Ontwikkeling en vertrouwen

Bij Manpower vinden wij het heel belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Op deze manier blijf je namelijk aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Daarom krijg je bij Manpower toegang tot meer dan 140 online trainingen via Studytube en het aanbod blijft groeien! Daarnaast krijg je een persoonlijk contact dat met jou meedenkt waar jij naar toe wilt, hoe je blijft groeien en hoe je zo effectief mogelijk werkt. En heb je een heel persoonlijke vraag, die je liever niet zomaar met iemand deelt? Dan hebben we ook een vertrouwenspersoon voor jou. Kortom ontwikkeling en vertrouwen staan bij Manpower centraal.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in de productie of een opleiding te volgen via de Manpower Operator Academy? Laat het ons weten via social media.

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#119 Werken in de productie
door Bregje van Grinsven
03 oktober 2017
3 minuten
Versie 1 - 03 oktober 2017

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!