Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Om- en bijscholingsmogelijkheden via Manpower

#118 Om- en bijscholingsmogelijkheden via Manpower
door Lester Engelsman
03 oktober 2017
3 minuten
Versie 1 - 03 oktober 2017

Het is belangrijk dat je waardevol bent voor je werkgever, maar wat betekent dat precies? Je taken naar behoren uitvoeren dat is het begin, vrij logisch. Maar je talent en je gedrevenheid zijn minstens zo belangrijk!

Wil jij jezelf onderscheiden in de wereld van logistiek, productie of zakelijke dienstverlening? Super! Dan zijn wij een perfecte match! Manpower is altijd op zoek naar medewerkers in deze sectoren. Hierbij zoeken wij niet alleen de juiste baan, maar kijken we ook naar jouw opties voor een passend opleidingstraject zodat jij jouw talent maximaal kan benutten. Om je een beter beeld te geven van onze werkwijze willen wij jou graag voorstellen aan Jesse, Kemal, Wendy en teamleider Sarah. Zij vertellen jou meer over de toegevoegde waarde van de Manpower opleidingen voor zowel de werknemer als de werkgever.

Manpower Logistics Academy

Als logistiek medewerker moet je niet vies zijn van til- en sjouwwerk! In de logistiek zijn er veel functies, maar ook opleidingsmogelijkheden te vinden. Er is voor elk wel wat wils, zo ook voor de Kosovaarse Kemal. Hij heeft via Manpower zijn heftruckcertificaat gehaald.

Kemal (Desso)

Het verhaal van Kemal is bijzonder. Hij is voor de liefde van Kosovo naar Nederland verhuisd. Via de recruiter van Manpower hoorde hij over de mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen. Omdat hij graag verder wil groeien in zijn functie heeft hij deze kans met beide handen aangegrepen en is met vlag en wimpel geslaagd! Kemal werkt nu bij Desso als logistiek medewerker.

Zijn teamleider Frans werkt net als Kemal bij Desso. Hij is erg tevreden over hem, zelfs zo tevreden dat Kemal ondertussen een jaarcontract op zak heeft!

Lees het hele verhaal van Kemal en Frans

Wil jij net als onze Kemal aan de slag in de logistiek? Meld je dan aan voor de Manpower Logistics Academy.

Zakelijke dienstverlening

Ben je geïnteresseerd in een leuke functie bij ambitieuze, jonge en energieke bedrijven als ING, Knab, Rabobank of Vesting Finance? Dan hebben wij diverse om- en bijscholingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van Wft: Wet financieel toezicht. Dit is precies wat Wendy heeft gedaan!

Wendy

De uitdaging in haar nieuwe functie vindt Wendy vooral in de opleidingen die worden aangeboden. Daarnaast blijft ze altijd leren omdat een bedrijf als Knab snel groeit en er regelmatig nieuwe producten en diensten worden gelanceerd. Wat Wendy verder aantrekt is de informele sfeer en de leuke collega’s. Dat had zij in eerste instantie helemaal niet verwacht bij een bank.

Met een achtergrond in de psychologie was de stap naar de financiële dienstverlening groot. Toch heeft ze die stap gezet omdat de functie haar erg aansprak. Als voorwaarde om te kunnen starten in haar functie moest Wendy een Wft certificaat behalen. Ze dacht dat deze opleiding saai en theoretisch zou zijn, maar de digitale leeromgeving maakte het ontzettend leuk.

Lees het volledige verhaal van Wendy

Wendy heeft zichzelf omgeschoold naar financieel dienstverlener en werkt nu bij een jong en ambitieus bedrijf! Wil jij net als Wendy je Wft basiscertificaat halen?

Meld je dan voor de Manpower Wft Academy.

Sarah

Sarah is Teamleider Service bij Knab. Zij werkt met veel medewerkers die via Manpower aan de slag gaan bij Knab en geeft aan dat ze erg te spreken is over de samenwerking met Manpower en het opleidingstraject. Voordat je bij Knab aan de slag gaat moet je het Wft basiscertificaat op zak hebben. Manpower leidt de medewerkers op waardoor Knab dit niet meer hoeft te doen. Hierdoor kunnen de medewerkers direct aan de slag met het interne leertraject van Knab.

Manpower Operator Academy

Als productiemedewerker ben je met de juiste papieren erg gewild voor bedrijven. Hier was Jesse van op de hoogte en hij heeft zich daarom bij Manpower aangemeld voor de Manpower Operator Academy.

Jesse

Jesse heeft in twee jaar tijd zijn VAPRO A via de Manpower Operator Academy behaald. Hij is nu werkzaam als technisch medewerker en heeft binnen het bedrijf als enige het VAPRO A diploma in bezit. Hierdoor heeft hij een streepje voor wanneer hij in de toekomst eventueel naar andere baan of een hogere functie zou willen doorgroeien.

Lees het volledige verhaal van Jesse.

Onderscheiden

Wanneer jij begint aan de Manpower Operator Academy is er één ding zeker: je onderscheidt jezelf van de andere productiemedewerkers. Jesse had binnen drie maanden een contract voor onbepaalde tijd op zaken er zijn genoeg doorstroommogelijkheden. Als volgende stap wil hij daarom voor zijn  Vapro B en misschien zelfs Vapro C diploma gaan.

Wil jij je net als Jesse onderscheiden als productiemedewerker? Meld je dan aan voor de Manpower Operator Academy.

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#118 Om- en bijscholingsmogelijkheden via Manpower
door Lester Engelsman
03 oktober 2017
3 minuten
Versie 1 - 03 oktober 2017

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!