Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Haal je Wft Basis-certificaat GRATIS in de zomervakantie!

#082 Haal je Wft Basis-certificaat GRATIS in de zomervakantie!
door Deborah Pluijmaekers
23 mei 2017
3 minuten
Versie 1 - 23 mei 2017

Ook ‘s zomers kun je goede voornemens maken. Sterker nog, de zomerbreak is de perfecte periode om werk te maken van je carrière in de zakelijke dienstverlening!
Voor velen gaat zomer namelijk samen met vakantie: een periode van helemaal niets hoeven, lekker uitrusten, en misschien zelfs wel reizen. Hét moment om het verstand op nul te zetten of juist het roer om te gooien. En wij weten hoe!

Weg van je dagelijkse routine van werk, studie en/of omgeving is er ruimte om na te denken over of je hetzelfde werk wil blijven doen, of juist wat een volgende stap zou kunnen zijn. Niet zo gek dus dat er na de zomervakantie een duidelijke piek te zien is in zowel het aantal sollicitaties als het aantal vacatures. Want ja, werkgevers doen óók inspiratie op in de zon!

Manpower Wft Academy

Na de zomer een career move richting Finance? Meld je aan bij de Manpower Wft Academy en behaal je Wft Basisdiploma! Je combineert deze thuisstudie met je bijbaan, vakantiewerk, of huishouden. Je wordt gecoacht door onze consultants en binnen enkele weken heb jij dit gewilde diploma in bezit! Met een voldaan gevoel vrij of op vakantie, wie wil dat nou niet? En dat is niet het enige: met dit papiertje op zak vergroot jij de kans om na jouw vakantie aan de slag te gaan bij een van onze klanten in de commerciële of financiële branche.

Meteen aan het werk

Nu al een andere baan? Ook dat kan! Wij bemiddelen jou naar een nieuwe potentiële werkgever terwijl jij studeert voor je Wft. Start daarom zo snel mogelijk aan de Manpower Wft Academy. Zodra jij Wft-proof bent mag je als financieel adviseur advies geven aan mensen die bijvoorbeeld voor hun vakantie een consumptief krediet willen afsluiten. Of je kunt als verzekeringsagent echt iets betekenen voor mensen bij wie de vakantie niet helemaal vlekkeloos is verlopen: de meest geclaimde items via reisverzekeringen gaan namelijk over gestolen of kwijtgeraakte smartphones, fotocamera’s of portemonnees.

Velen gingen je voor

Het behalen van je Wft Basiscertificaat vraagt van jou een kleine investering qua tijd die al op korte termijn alleen maar rendement oplevert. Een betere deal is er gewoon niet, aldus Wendy, Carlo en Areschna, die je voorgingen. Ga ervoor, maak wat moois van die zomer: haal je Wft en groei door! Instant happiness was nog nooit zo dichtbij...

Carrièretips

Wil je graag tips en tricks over hoe je het meeste uit je loopbaan haalt? Neem het heft in eigen handen en maak werk van je carrière. 

Boost jouw carrière met onze carrièretips

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#082 Haal je Wft Basis-certificaat GRATIS in de zomervakantie!
door Deborah Pluijmaekers
23 mei 2017
3 minuten
Versie 1 - 23 mei 2017

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!