Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Welk dier ben jij?

#096 Bekijk jouw spirit animal en leer meer over jezelf
door Suzanne van der Eerden
22 juni 2017
1 minuut
Versie 1 - 22 juni 2017

Tromgeroffel… want dit is het moment van de waarheid. Je hebt de test gedaan en nu ga je erachter komen welke kleur en welk dier je bent. Ben jij die eeuwige gezelligerd die iets doet voordat hij nadenkt? Het slimste meisje van de klas die het liefst weloverwogen beslissingen neemt? Of ben je gewoon van alles wat zoals een echte kameleon of een eenhoorn? Want onthoud: ben altijd jezelf, tenzij je een eenhoorn kunt zijn! Meer weten over kleuren en bn’ers. Lees ons blog!

De resultaten!

Zo blauw als de lucht waar de giraffe in beweegt.
Het overzicht bewaren en resultaten nastreven: je bent ervoor geboren! Je bent kalm, communiceert doorgaans beheerst en houdt altijd je ogen op het doel gericht. Net als een giraffe overzie jij de hele situatie en is het duidelijk waar je naartoe wilt. Daar hoef je niet per se snel te komen, als je het maar goed doet.

Invloedrijk als een rode lap op een stier, leidend als een leeuw.
Uitdaging? Kom maar op. Nieuw plan? Jij regelt het wel. Mensen aan het werk helpen? You’ve got it covered. Als ‘rood’ persoon durf je de leiding te nemen. Je bent niet the king of the jungle, maar de koning van je werkplek. Een echte leeuw. Hoewel mensen soms zijn geïntimideerd door je vastberadenheid en drive om dingen zo snel mogelijk op te pakken, durven mensen wel op je te vertrouwen: een rol die jij heel serieus neemt.

Fris groen: een beetje vreemd maar wel handig, net als een kameel.
Je kunt erop rijden, maar het gaat niet snel. Je kunt ervan drinken, maar het is niet koud. Een kameel kan heel veel, maar wil dat wel gewoon op zijn eigen tempo doen. Da’s ook gewoon gezellig. Als groene rakker ben jij je bewust van de mensen om je heen en moet het leuk zijn, maar reden tot haasten en jakkeren zie je zelden. Om die reden ben je waarschijnlijk ook niet iemand die snel uit zijn slof schiet. Je wilt het vooral leuk houden!

Gezellig geel, net als een zeehondenshow.
De meeste mensen weten het niet, maar zeehonden zijn echte gezelligheidsdieren. Ze zijn de gevoelsmensen van het dierenrijk en daar is geen woord van gelogen! Kwetsbaar als ze alleen zijn - Google of Youtube maar eens op ‘orka zeehond ijsschots’ - en helemaal in hun element als ze sfeer kunnen maken en iedereen het leuk heeft. Als je ‘geel’ bent, geniet je niet alleen van een beetje aandacht, je wordt er ook productiever van. Die veer in je reet werkt gewoon motiverend!

Magisch paars, bijzonder, ontzettend divers, net als een eenhoorn.
Wat kunnen we zeggen? Je hebt waarschijn weloverwogen antwoorden gegeven. Voor jou verschilt echt elke situatie en dat is van belang voor je reactie. Je past je aan aan je omgeving. Dan zou je denken dat je een kameleon bent, maar als je echt zo flexibel bent, ben je een stuk magischer. Als jij rekening kan houden met mens én werk en tegelijkertijd in hoog én laag tempo kan functioneren, dan ben je bijzonder. Écht bijzonder.

Deel je uitslag op Facebook.

Meer weten over de kleuren, type personen en aan welke bekende Nederlanders je dan kunt denken?

Lees het artikel!

Manpower DISC

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!