Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Ga aan de slag als klantenservice medewerker!

#050 Klantenservice banen
door Charlotte Vis
31 januari 2017
2 minuten
Versie 1 - 31 januari 2017

Bij verschillende opdrachtgevers hebben we leuke functies als klantenservice medewerker. Ben jij een gedreven en harde werker? Zit servicegerichtheid jou in het bloed en zorg jij er graag voor dat klanten een tevreden gevoel overhouden aan het gesprek? Dan ben jij op de juiste pagina beland! Of je nu fulltime aan de slag wil of liever een parttime baan van minimaal 12 uur wenst, wij hebben voor elk wat wils.

We hebben superleuke banen met hele goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is de werkervaring die je opdoet als callcentermedewerker goed voor je toekomst! Je leert oprecht luisteren, doorvragen en de vragen van klanten om te zetten in duidelijke acties die hen tevreden stellen. Je empathische vermogen gaat met sprongen vooruit, je commerciële drive groeit en er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Fulltime klantenservice banen

Bel jij liever dan dat je een appje stuurt? Kun jij uit iemands stem afleiden of hij boos is of heel gelukkig, en hier met jouw commercieel talent op inspelen? Ga dan fulltime aan de slag bij één van onze functies. Bekijk bijvoorbeeld de klantenservice vacatures bij Vodafone Ziggo. Hierbij is het belangrijk dat je altijd de klant voorop stelt en ervoor zorgt dat deze uitmuntend geholpen wordt. Dit wil jij!

Dit wil ik!
Klik hier

Parttime klantenservice functies

Jij bent enthousiast, communicatief vaardig en haalt je energie uit het contact met andere mensen. Je wil voor langere tijd, minimaal 12 uur aan de slag, je gesprekstechnieken verbeteren en ervoor zorgen dat klanten zich echt gehoord voelen. Daarnaast ben jij op zoek naar een baan in een dynamische en uitdagende omgeving. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kijk dan eens naar de klantenservice vacatures bij VGZ, waarbij je inkomende telefoontjes beantwoordt. 

Doe mij zo’n baan!
Klik hier

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#050 Klantenservice banen
door Charlotte Vis
31 januari 2017
2 minuten
Versie 1 - 31 januari 2017

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!