Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Een carrière als operator: nu voor iedereen!

#015 Een carrière als operator: nu voor iedereen
door Charlotte Vis
02 januari 2017
3 minuten
Versie 2 - 19 december 2017

Stel je eens voor dat je elke dag aan het begin staat van iets groots. Dat je van niets iets maakt en net dat beetje extra toevoegt. Als technisch medewerker doe je wat door veel mensen als iets gewoons wordt ervaren, maar jíj maakt het bijzonder. Bij alle producten die je in winkels tegenkomt is er aan het maken daarvan een heel proces vooraf gegaan. Een proces waarin jij een belangrijke rol speelt als je aan de slag gaat als operator. Heb jij je VAPRO A of B al en wil je werken? Bekijk onze vacatures. Heb je geen diploma of wil je verder leren? Kies dan voor de Manpower Operator Academy!

Operator functies op vmbo-niveau

Leren terwijl je werkt en hele goede doorgroeimogelijkheden. Het is allemaal mogelijk als je solliciteert op een functie voor operator op vmbo-niveau. Als operator houd jij jezelf bezig met alle uitvoerende werkzaamheden binnen jouw functie. Je rekent bijvoorbeeld alle aangeleverde (grond)stoffen na of je controleert binnenkomende en uitgaande orders. Jij zorgt ervoor dat dit volgens planning en binnen de gestelde richtlijnen, procedures en werkvoorschriften wordt gerealiseerd. Daarnaast ga je aan de slag in ploegendiensten en heb je al gauw kans op een vast contract.

Wil je meer weten? Klik hier!

Operator functies op mbo-niveau

Heb jij ervaring als procesoperator of als teamleider? Heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van algemene operationele technieken? En wil je doorgroeien en kans maken op een vaste aanstelling? Dat kan als je aan de slag gaat als operator op mbo-niveau. Als operator geef je leiding aan een team van technische medewerkers en zorg je dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast krijg je de mogelijkheid meer certificaten te halen en meer kansen te creëren in jouw vakgebied.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder!

Wil je jezelf opleiden of omscholen?

Haal je VAPRO A of B via de Manpower Operator Academy. Zie jij een baan als operator wel zitten, maar heb je (nog) niet de juiste papieren? Geen nood. Manpower heeft voor jou de oplossing: een opleiding van 1,5 tot 2 jaar via de Manpower Operator Academy. Na deze periode heb jij je VAPRO A en/of B. Afhankelijk van jouw resultaten en inzet, is er een reële kans op een contract via Manpower. Daarnaast zal deze opleiding een goede aanvulling zijn op jouw cv. De vraag naar operators is in deze tijd immens en het aanbod is schaars. Door het volgen van deze opleiding vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt dus enorm!

Wil jij dit ook? Klik hier voor meer informatie!

Direct aan de slag bij de leukste werkgevers!

Wij hebben hele leuke werkgevers die staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Zo zijn ze bij Yellow Chips hard op zoek naar operators. Heb jij altijd al gedroomd om aan de voet te staan van jouw favoriete chips en lijkt het jou fantastisch om de nieuwste chips als eerste te proeven? Grijp dan nu je kans. Yellow Chips is een jong en snelgroeiend bedrijf waarbij ze benieuwd zijn naar jouw mening en waarbij je volop kunt genieten van kansen maar ook zekerheden.

Bekijk de vacatures bij Yellow Chips

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#015 Een carrière als operator: nu voor iedereen
door Charlotte Vis
02 januari 2017
3 minuten
Versie 2 - 19 december 2017

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!