Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Een maand cashen doe je zo

#004 Werken in de kerstperiode?
door Charlotte Vis
19 oktober 2016
2 minuten
Versie 1 - 19 oktober 2016

Van het bereiden van een overheerlijk en groots kerstmaal tot het kopen van dure cadeaus voor de (klein)kinderen. Eerlijk is eerlijk: de laatste maand van het jaar is voor veel mensen een hele dure. Wij hebben een manier gevonden om het leed van de hoge kosten een beetje te verzachten, of om gewoon nog even lekker te cashen voor het nieuwe jaar begint: een maand lang hard werken als postsorteerder bij PostNL.

Klik hier voor alle decembervacatures

Website header KNJ2 (201611161731343134).jpg

Bij PostNL zoeken ze sorteerders voor dag- en avonddiensten in Den Haag, Amsterdam, Nieuwegein, Zwolle, Rotterdam en Den Bosch. We lichten drie populaire vacatures uit.

De kerst- en nieuwjaarsperiode in Amsterdam

Heb jij in de maand december geen vakantieplannen en wil jij keihard cashen? We zoeken postsorteerders in Amsterdam die fysiek sterk zijn en secuur kunnen werken. Je bent minimaal drie dagen in de week beschikbaar en gaat aan de slag in ploegendienst, met de daarbij behorende toeslag!

Salaris per uur: €9,92
Ploegentoeslag: 10% - 40%

Postsorteerder in Amsterdam

Voor alle nachtdieren in Den Bosch

Van je werk je work-out maken: dat kan bij het sorteercentrum in Den Bosch. Ben je meer een avond- dan een ochtendmens? Dan is dit het perfecte bijbaantje voor jou! Ga aan de slag bij PostNL als nachtsorteerder. Ben jij lichamelijk in orde en is vier uur achter elkaar staan voor jou geen probleem? Ga via Manpower aan het werk.

Salaris per uur: €9,92
Ploegentoeslag: 10% - 40%

Word nachtsorteerder

Vroegtijdig in de kerstsfeer in Zwolle

De feestdagen zijn leuk, maar wel een aanslag op je portemonnee. Bij PostNL hebben we de oplossing: word postsorteerder in Zwolle. Ga aan de slag in ploegendiensten die in overleg worden ingepland. Ontmoet leuke collega’s en kom samen alvast in de kerstsfeer! Ben je flexibel inzetbaar, super gemotiveerd en weet je van aanpakken? Ga aan de slag in Zwolle.

Salaris per uur: €9,92
Ploegentoeslag: 10% - 40%

Postsorteerder in Zwolle

Vele handen maken licht en lekker verdiend werk: jij gaat welgesteld(er) de feestdagen in

Hard werken, gezellige collega’s en lekker cashen voor de feestdagen. Zo kan jouw decembermaand eruit zien! Samen met een leuk team werken in ploegendiensten, in een grote loods en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk pakjes en poststukken zo snel mogelijk bij het juiste adres worden bezorgd. Één team, één taak. Heb jij gevoel van saamhorigheid? Dan willen we jou graag uitnodigen om aan de slag te gaan bij een van de postsorteercentra in het land.

Meld je aan via een laagdrempelig proces

Solliciteren doe je heel gemakkelijk door op de ‘solliciteer direct’ button te klikken in de vacature waarop jij wil reageren. Om te kunnen solliciteren heb je een Mijn Manpower account nodig. Zodra je bent ingelogd kun je jouw motivatiebrief en de laatste versie van jouw cv toevoegen. Let hierbij wel op dat je je motivatie serieus neemt. Het is niet mogelijk later terug te keren om dit aan te passen.

Heb je alle stappen doorlopen dan krijg je binnen twee minuten de volgende ronde. Namelijk: een online vragenlijst. Met deze vragen stellen we vast of jij aan alle eisen kunt voldoen die PostNL aan haar nieuwe werknemers stelt. Daarna krijg je binnen twee werkdagen een reactie van een van onze recruiters voor eventueel een telefonisch interview. Ben jij geschikt bevonden? Dan plaatsen we je zo snel mogelijk bij een van de vestigingen van jouw keuze.

Een kind kan de was doen! Wat bijverdienen voor de feestdagen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk onze vacatures op Manpower.nl.

Alle PostNL vacatures!

Wil jij graag aan de slag bij PostNL? Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer! 

PostNL-postbezorger_tcm10-15302

Klik hier!

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#004 Werken in de kerstperiode?
door Charlotte Vis
19 oktober 2016
2 minuten
Versie 1 - 19 oktober 2016

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!