Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Mooi weer aan het werk met Manpower

#007 Mooi weer werk
door Suzanne van der Eerden
04 mei 2016
2 minuten
Versie 1 - 04 mei 2016

Voor niets gaat de zon op, ook zeker de komende dagen waarin we subtropische temperaturen mogen verwachten. Gelukkig hebben we bij Manpower mooi-weer-werk: van verkoeling zoeken in de koelcel tot werken volgens een tropenrooster. Wij hebben vijf favoriete vacatures voor een zonnige zomer op een rijtje gezet. Kun jij mooi weer aan het werk!

Op een heftruck de koelcel in

Deze is voor iedereen die in het bezit is van een heftruckcertificaat én werken in een koud magazijn wel weet te waarderen. Sterker nog: je krijgt er zelfs toeslag voor. Wil jij fulltime genieten van een heerlijke koele werkplek en een lekker salaris, meld je dan in Bergen op Zoom!

Lees meer en solliciteer

IJsjes verkopen in het zwembad

Geld verdienen terwijl je ook nog eens aan een zomers kleurtje werkt: het kan echt. Als horecamedewerker bij het zwembad in Kerkrade kun jij aan de slag met het bakken van frietjes, verkopen van broodjes en aan de man brengen van ijsjes. Je werkt tot uiterlijk 16.00 uur, dus tijd genoeg om daarna zelf een duik te nemen. Een beter zomerbaantje vind je niet.

Klik hier om te solliciteren

Een dagje strand met je collega’s

Waar bijna al je vrienden vrij moeten nemen om een zomerse dag op het strand door te brengen, kun jij er gewoon je geld mee verdienen! Samen met je collega’s help jij het Noorderstrand van Den Haag schoon te houden tijdens een twee weken durend evenement. Zet de fles zonnebrandcrème maar klaar: de functie voor dit perfecte vakantiebaantje start 5 augustus!

Ik ben beschikbaar

Een tropenrooster, alsjeblieft

Voor dag en dauw opstaan is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij jezelf wel zou omschrijven als ‘ochtendmens’ dan kun je nu profiteren van een baan met tropenrooster! Je werkt in Apeldoorn in shifts van 4.00 tot 8.00 uur, waardoor je tijd genoeg hebt om het beste plekje op Busloo te claimen.

Bekijk de vacature

Een zomerse zwemles

Als de temperatuur oploopt stromen de zwembaden vol, zo ook in de gemeente Emmen. Om ervoor te zorgen dat dit ook veilig gebeurt zoeken wij een flexibel inzetbare zweminstructeur mét EHBO diploma. Een sociale én verfrissende baan!

Ik kan direct beginnen

Beoordeel dit artikel

Wie mag dit artikel echt niet missen? Deel het met je vrienden, familie of collega’s via:

#007 Mooi weer werk
door Suzanne van der Eerden
04 mei 2016
2 minuten
Versie 1 - 04 mei 2016

Anderen lezen ook deze artikelen

Zoek en vind de baan die bij je past!