Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
andere-mevrouw-small.png
 • nov 20
  Download

  Download het onderzoek: Werkgeluk tijdens corona

  woensdag 18 november 2020 Corona dwingt een groot deel van de werknemers in Nederland tot thuiswerken. Wat betekent deze ingrijpende en plotselinge verandering voor ons werkgeluk? Welke lessen kunnen we leren om blijvend effectiever en plezieriger te werken?
 • okt 20
  Intervieuws

  Waarom scholing juist nu belangrijker is dan ooit

  dinsdag 27 oktober 2020 Dit artikel is officieel verschenen op flexmarkt.nl . Lisa Bruins, programmamanager bij Manpower, vertelt over het belang van ontwikkeling.
  De koning zei het tijdens de Troonrede: “Na de fas
 • okt 20
  Power Portrait

  Power Portrait: het verhaal van Terry

  vrijdag 16 oktober 2020 We hadden een goed gesprek met de positief gestemde Terry. Voor de uitbraak van het coronavirus was hijwerkzaam op de afdeling Klachten en Verschillen van ING. Hij heeft op deze werkplek veel geleer
 • sep 20
  Algemeen

  Samen maken we een nieuwe start

  dinsdag 1 september 2020 Werken op afstand. Voor veel bedrijven was dat tot voor kort niet denkbaar. Mede dankzij technologie hebben we deze overstap snel kunnen maken. Technologie verbindt ons met elkaar én met een wereld

Veilig terug naar werk: hoe organiseer je dat?

Het coronavirus houdt Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Dat zorgt voor onzekerheid en vragen. Ondertussen denken we ook na over de terugkeer naar een nieuw normaal. Als één van de grootste HR-dienstverleners van de wereld adviseren wij hierover in een bijzondere alliantie. Kunnen we jou helpen? Neem contact op met Marjolein van de Veerdonk, commercieel directeur ManpowerGroup Nederland.

Eén ding staat voorop en dat is de veiligheid van onze mensen. Onze flexmedewerkers, opdrachtgevers en collega's.
Jouw veiligheid dus.