Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Manpower
 • feb 21
  Algemeen

  Employer branding, wat kan je er mee?

  donderdag 18 februari 2021 De war for talent is ondertussen een welbekend begrip voor menig ondernemer en HR-afdeling. Het is alsof je aan het vissen bent in een vijver waarin bijna geen vissen meer zwemmen. Terwijl dit voor
 • nov 20
  Download

  Download het onderzoek: Werkgeluk tijdens corona

  woensdag 18 november 2020 Corona dwingt een groot deel van de werknemers in Nederland tot thuiswerken. Wat betekent deze ingrijpende en plotselinge verandering voor ons werkgeluk? Welke lessen kunnen we leren om blijvend effectiever en plezieriger te werken?
 • okt 20
  Intervieuws

  Waarom scholing juist nu belangrijker is dan ooit

  dinsdag 27 oktober 2020 Dit artikel is officieel verschenen op flexmarkt.nl . Lisa Bruins, programmamanager bij Manpower, vertelt over het belang van ontwikkeling.
  De koning zei het tijdens de Troonrede: “Na de fas
 • okt 20
  Power Portrait

  Power Portrait: het verhaal van Terry

  vrijdag 16 oktober 2020 We hadden een goed gesprek met de positief gestemde Terry. Voor de uitbraak van het coronavirus was hijwerkzaam op de afdeling Klachten en Verschillen van ING. Hij heeft op deze werkplek veel geleer

Veilig terug naar werk: hoe organiseer je dat?

Het coronavirus houdt Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Dat zorgt voor onzekerheid en vragen. Ondertussen denken we ook na over de terugkeer naar een nieuw normaal. Als één van de grootste HR-dienstverleners van de wereld adviseren wij hierover in een bijzondere alliantie Kunnen we jou helpen? Neem dan contact met ons op.

Eén ding staat voorop en dat is de veiligheid van onze mensen. Onze flexmedewerkers, opdrachtgevers en collega's.
Jouw veiligheid dus.