Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
BG-syncreon.jpg
header.jpg
 
logo-Syncreon.jpg

De voordelen van het werken bij Syncreon:

  • Mogelijkheid om te leren en ruimte voor persoonlijke groei
  • Kans om ervaring op te doen in een internationale organisatie
  • Aantrekkelijke toeslag bij extra werken
  • Rustige en overzichtelijke werkomgeving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Syncreon vacatures van Manpower

Resultaten 1 tot 5 van 5
Douwe Schreuder
  • Douwe Schreuder
  • 088-2828128

Syncreon uitgelicht

Syncreon is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in de opslag en overslag van consumentenelektronica. Syncreon richt zich met name op de technology en automotive markt. Met hun eigen software, behendige implementatieteams en bewezen vermogen om te presteren helpt dit bedrijf klanten in de logistieke wereld in vele vormen.

Een stukje geschiedenis

Het begon allemaal met een krachtenbundeling van twee sterke logistieke merken. In het jaar 2007 besloten Walsh Western International en TDS Logistics de handen ineen te slaan en de markt verder te bestormen onder de naam Syncreon. Beide bedrijven hadden hun voetsporen aardig verdient binnen de logistieke markt, maar beide ondernemingen waren het erover eens dat een samensmelting dé manier was om verder te gaan.

Even alle klanten op een rijtje…

De focus van Syncreon ligt op het creëren van langdurige klantrelaties die toekomstbestendig zijn. Hoe ze dit doen? Door niet alleen de klantwensen in oog beschouwing te nemen, maar ook daadwerkelijk hier naar te handelen. Het resultaat is dat klanten een persoonlijk logistieke oplossing voorgeschoteld krijgen waar zij ook echt mee vooruitgaan. Met de volgende klantenlijst als gevolg: Agilent, Audi, Avaya Bio-medical research, BMW, Canon, Daimler, Dell, FCA (Fiat Chrysler Automobiles), Ford Motor Company, General Motors, Harley Davidson, IBM, Jaguar Land Rover, Lexmark, Mahle, Medion, NCR, PACCAR – Kenworth & Peterbilt, Samsung, Toledo Mold & Die, T-Systems, Wincor|Nixdorf, Volkswagen Group en Yazaki.