Vacatures in Leeuwarden

Kom bij ons langs

Locatie

Schrans 13
8932 NA
Leeuwarden

Telefoon

058 - 213 27 77

Contact

Neem contact met ons op

manpower leeuwarden team

 

 

 

 

 

 

 

Team Manpower Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een baan in de regio van Leeuwarden? Dan ben je bij Manpower aan het goede adres. We hebben regelmatig interessante vacatures in de regio van Leeuwarden, maar ook in omliggende plaatsen zoals Heerenveen en Sneek. En in kleinere dorpen als Buitenpost of Gerkesklooster. Wat voor baan je ook zoekt, van een bijbaan tot vaste functie, fulltime of parttime, bij Manpower vind je de baan die bij je past!

Bekijk hieronder de vacatures in de regio Leeuwarden en solliciteer direct online.

Onze vacatures in Leeuwarden

Resultaten 1 tot 16 van 16

Manpower in Leeuwarden

Fryslân Boppe! Als je in Friesland woont, weet je dat er hier hard wordt gewerkt. Er is veel industrie en landbouw en natuurlijk veel werk in de horeca en toerisme, want jaarlijks komen er talloze toeristen om te genieten van het prachtige Friese land.  Ben je op zoek naar een baan, dan vind je rond Leeuwarden zeker wat je zoekt. Of dat nu parttime of fulltime functies zijn.

Vooral mensen met een technisch inzicht vinden in en rond Leeuwarden gemakkelijk een leuke baan. Manpower heeft veel vacatures in de technische sector, zoals monteur, procesoperator, productiemedewerker en banen in de auto-industrie. Parttimers kunnen snel aan de slag als medewerker van een callcenter, helpdeskmedewerker of als administratief medewerker.

Vacatures bekijken en direct solliciteren doe je snel en gemakkelijk op onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kunt ons uitzendbureau in Utrecht bellen via 058 – 213 27 77. Wil je langskomen bij onze vestiging? Je vindt ons aan de Schrans, vlakbij het station van Leeuwarden.

Vacature zoeken