Topvacatures

Manpower Uitzendbureau Breda

Kom bij ons langs

Locatie

Prinsenkade 4k-l
4811 VB
Breda

Telefoon

076 - 515 65 40

Contact

Neem contact met ons op

Manpower Breda

Manpower vacature vestiging

Productie medewerker

Jij zoekt per direct een baan bij
een uitstekende werkgever?

En woont in Tilburg en omgeving?

Bekijk de productie medewerker vacature hier

Vacatures in Breda

Ben jij op zoek naar werk in of rond Breda en Tilburg? Manpower Breda heeft altijd een groot aanbod vacatures in diverse vakgebieden in de buurt van Breda, Tilburg, Den Bosch, Roosendaal en Moerdijk. Wat voor baan je ook zoekt, van een bijbaan tot vaste functie, fulltime of parttime, bij Manpower vind je de baan die bij je past!

Bekijk hieronder de vacatures in de regio Breda en solliciteer direct online.

Onze vacatures in Breda en omgeving:

Resultaten 1 tot 5 van 22
RSS

Manpower Uitzendbureau in Breda

Manpower heeft regelmatig een groot aanbod vacatures in de industrie en gezondheidszorg. Maar juist in Breda is ook de vraag naar magazijnmedewerkers, logistieke krachten en technische vakmensen op het gebied van verspaning erg groot. Ben jij een CNC frezer, CNC draaier of CNC operator? Dan kun je via ons snel aan de slag in de buurt van Breda. 

Wil jij liever aan de slag op het gebied van horeca en retail? Ook op dat gebied kunnen we bemiddelen tussen jou en diverse opdrachtgevers.

Maar ook aan bureauzijde is er in Breda genoeg werk: zo hebben we vacatures in de planning en controle, maar ook veel parttime functies bij callcenters en klantenservices. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke, parttime functie voor naast je opleiding, of juist op zoek bent naar een vaste baan bij een bedrijf waar jij op je plek bent, Manpower helpt je graag.

Vacatures bekijken en direct solliciteren doe je snel en gemakkelijk op onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kunt ons uitzendbureau in Breda bellen via 076 – 515 65 40 of mail naar Breda.513@manpower.nl. Wil je langskomen bij onze vestiging? Je vindt ons in het centrum, aan de Markendaalseweg.