Topvacatures

Uitzendbureau Den Haag

Bel ons voor een afspraak

Locatie

Casuariestraat 15
2511 VB
Den Haag

Telefoon

070 - 381 70 70 (logistiek)
070 - 363 85 40 (zakelijk)

Contact

Neem contact met ons op

Manpower Den Haag

Manpower vestiging

Vind de leukste vacatures
bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag!

Ben jij op zoek naar werk in of rond Den Haag? Manpower Uitzendbureau is met regelmaat op zoek naar goed personeel dat aan de slag kan bij een van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan ministeries of semioverheidsinstellingen die in Den Haag zetelen. Maar ook buiten Den Haag is erg genoeg vraag naar gekwalificeerd personeel bijvoorbeeld in omringende steden zoals Zoetermeer, Delft of Leiden.

Wat voor baan je ook zoekt, van een bijbaan tot vaste functie, fulltime of parttime, mbo, hbo of iets anders, bij Manpower vind je de baan die bij je past!

Bekijk hieronder de vacatures in de regio Den Haag en solliciteer direct online.

Onze vacatures in Den Haag

Resultaten 1 tot 5 van 19

Manpower in Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad met veel gezichten. Zo vind je hier het Internationaal Strafhof, maar ook het Vredespaleis. Den Haag is de stad van de overheid met haar ministeries, maar ook een plek waar diverse ambassades zich gevestigd hebben. Maar er is meer dan alleen de binnenstad, vergeet ook Scheveningen niet dat zomers als toeristische trekpleister dient. De vraag naar medewerkers in de horeca is daar bijna het hele jaar door aanwezig. Hotels die op zoek zijn naar receptionistes of front office medewerkers, restaurants en cafe’s die bedienend personeel zoeken en de bioscoop of het casino: allemaal plekken waar je via Manpower aan de slag kunt. 

Vlak buiten de stad vind je ook industriële gebieden zoals de Binckhorst of het Forepark in  Leidschenveen waar bedrijven vaak op zoek zijn naar logistieke vakkrachten en administratief medewerkers.

Natuurlijk kun je via Manpower Den Haag ook aan de slag in de aangrenzende steden zoals Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer of Ypenburg. 

Wil jij aan de slag in Den Haag of omgeving? Bekijk dan alle vacatures die Manpower heeft en solliciteer direct online via onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op via 088 - 171 69 59 of 088 - 171 69 58. Wil je langskomen bij ons uitzendbureau in Den Haag? Je vindt ons nabij station Den Haag Centraal in de Casuariestraat.