Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Met spoed gezocht:

vacatureoverzicht.jpg

Vacatures in de productie en industrie

Zoek jij een baan in de veelzijdige wereld van de productie en industrie? Manpower biedt je een ruime en gevarieerde keuze uit productiewerk vacatures door het hele land. We helpen je graag aan een functie als productiemedewerker, procesoperator of meewerkend voorman. Bekijk ons aanbod!

Onze productie vacatures

Resultaten 1 tot 10 van 148

Wat Manpower van je verwacht

Als medewerker in de productie, weet je heel goed wat er van je wordt verwacht: je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken en met jouw team het productieproces snel, efficiënt en veilig te laten verlopen. Je bent een radertje in het grote geheel en neemt je verantwoordelijkheid.

Als medewerker in de productie ben je:

  • Flexibel, stressbestendig en accuraat
  • Bereid om buiten kantooruren en in ploegendiensten te werken
  • Collegiaal en sociaal
  • Verantwoordelijk

 

Een dag als meewerkend voorman

Theo (48) werkt als meewerkend voorman bij een bedrijf dat raambekleding produceert in Roosendaal. Dat kunnen jaloezieën zijn, maar ook speciale zonneschermen. Theo is verantwoordelijk voor de productie die zijn team aflevert. Hij werkt in twee ploegendiensten en draait deze week de vroege dienst. Deze begint om kwart voor zes in de ochtend.

Theo zorgt er voor dat zijn team voltallig is. Een medewerker heeft zich telefonisch bij hem afgemeld omdat hij ziek is. Theo geeft het door aan de afdeling personeelszaken en begint met zijn team aan de productie. Als meewerkend voorman is hij weliswaar leidinggevend, maar het betekent ook dat hij meedraait in de werkzaamheden. Theo is daarnaast bedrijfshulpverlener en heeft een EHBO diploma. Er is een grote order voor jaloezieën binnengekomen. Het is aan Theo en zijn collega’s om de productietargets van deze dienst te halen. Daarbij houdt Theo goed in de gaten dat het werk eerlijk wordt verdeeld, alle materialen aanwezig zijn en de veiligheid het gehele productieproces gewaarborgd blijft. Tussen de productie door heeft Theo korte gesprekken met de mensen in zijn team, om hun voortgang te bespreken. Om twee uur worden Theo en zijn team afgelost. De volgende ploeg werkt tot elf uur in de avond door. Theo heeft deze week dus lekker vroeg vrij.

Productiewerk door het hele land, bijvoorbeeld in Limburg en Noord-Brabant:

Als productiemedewerker kun je via Manpower in het hele land aan de slag. In Noord-Brabant en Limburg bijvoorbeeld zoeken we regelmatig productiemedewerkers en operators voor diverse bedrijven. Wil jij werken in Venray, Roermond, Heerlen, Breda of Tilburg? Dan zoeken wij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct online!

Zoek op trefwoord