Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Met spoed gezocht:

Logistiek vacatures

Logistieke vacatures

Als je op zoek bent naar een baan in de logistieke sector ben je bij Manpower aan het juiste adres. Manpower heeft een groot aanbod aan vacatures op het gebied van transport en logistiek. Binnen de logistiek kun je denken aan functies zoals supply chain medewerker, magazijnmedewerker, orderpicker of heftruckchauffeur. Heb je jouw nieuwe baan gespot? Solliciteer dan direct online!

Onze logistieke vacatures

Resultaten 1 tot 10 van 118

Om via Manpower aan de slag te kunnen in een logistieke functie doe je online een assessment: Direct Assessment. Hiermee wordt het voor zowel jou als voor ons inzichtelijk wat je leuk vindt en wat je kunt. Op die manier kunnen wij de baan vinden die bij jou past. De uitkomsten van de assessment worden besproken tijdens jouw intake.

Wat Manpower van je verwacht

Omdat er zoveel verschillende soorten functies zijn binnen de logistieke sector, verschilt het natuurlijk ook per vacature welke functie eisen er zijn. Zo zijn de eisen die we aan een orderpicker stellen weer anders dan de eisen die van toepassing zijn op een een supply chain planner.

Over het algemeen verwacht Manpower van haar logistieke krachten dat:

  • Je de benodigde certificaten hebt behaald (bijv. heftruckchauffeur) (indien van toepassing
  • Je voldoende ervaren bent
  • Als je een kantoor functie ambieert je flexibel en punctueel bent. Je hebt dan ook ervaring met Microsoft Office en spreekt vloeiend Engels.

 

Een dag als logistiek medewerker

Patrick (35) werkt op de logistieke afdeling van een landelijke juweliersketen in Eindhoven. Hij begint elke dag om 08.00 uur en kijkt dan als eerste welke zendingen vandaag in het magazijn verwacht worden. De zendingen komen vanuit de hele wereld worden vaak getransporteerd per boot of vliegtuig. Vandaag komt een zending binnen die direct naar de winkels door moet. Zijn eerste check is kijken of de zending inderdaad vandaag afgeleverd gaat worden door de vervoerder. Omdat hij de informatie nog niet heeft ontvangen is het nodig om even met ze te bellen. Twee uur later komt de zending inderdaad binnen. Er is voldoende mankracht aanwezig in het magazijn en op de expeditie om de zending uit te pakken en direct te verdelen voor transport naar de winkels. Om 15.00 halen de koeriers alle winkelbevoorradingen op dus voor die tijd moet alles verdeeld zijn.

Na de pauze gaat Patrick met zijn team aan de slag  met de andere binnengekomen zendingen. Deze gaan de voorraad in en kunnen indien nodig dagelijks nageleverd worden aan de winkels. ’s Middags schuift Patrick aan bij het inkoopoverleg planning voor de komende maanden door te nemen.

In heel Nederland bijvoorbeeld in Noord-Brabant en Limburg:

Manpower is altijd op zoek naar logistieke toppers door het hele land. In Noord-Brabant en Limburg bijvoorbeeld zoeken we regelmatig goede krachten. Woon jij in de omgeving van Den Bosch, Breda, Eindhoven of Venlo? En ben jij een vaardige logistieke planner, een orderpicker die van aanpakken weet of een magazijnmedewerker die zijn weg weet in een groot magazijn? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online.

Vacature zoeken