Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Topvacatures

Op zoek naar magazijnwerk in breda?

Magazijnmedewerker in Breda

Resultaten 1 tot 3 van 3

Magazijnmedewerkers in Breda gezocht

Zoek jij per direct een baan als magazijnmedewerker bij een uitstekende werkgever in Breda? Manpower biedt je verschillende vacatures met doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken binnen een bedrijf met een goede werksfeer en prettige collega's.

Manpower is met regelmaag op zoek naar goede magazijnmedewerkers die van aanpakken weten. Met name in de buurt van regio Breda is de vraag van werkgevers naar goed magazijnpersoneel over het algemeen groot.

Als je als magazijnmedewerker aan de slag gaat verwacht Manpower van je dat van aanpakken weet en graag hard wilt werken. Het is van belang dat je zorgvuldig werkt. Afhankelijk van het bedrijf waar je aan de slag gaat kan het zijn dat er extra eisen zijn zoals een technische of administratieve achtergrond. 

Bij sommige functies komt er geen fysiek werk bij kijken maar ga je aan de slag met het voorraadbeheer- of ERP systeem. Ben jij niet bang voor een logistieke uitdaging en wil jij op een van deze vacatures reageren? Solliciteer dan direct online!

 

Vacature zoeken

Opleidingsniveau

Aantal uren per week

Full time/Part time