Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

De Secretaresse van het Jaar 2015 is geworden Annelies Toebes.

Annelies Toebes-Karssenberg

"Een diamant met een briljante presentatie. Ze schittert op het podium en laat op een bijzondere wijze haar licht over het vak van secretaresse schijnen", aldus juryvoorzitter Judith Hanck van Experis.

Word lid van LinkedIn groep!

LinkedInManpower en Experis hebben een eigen groep op LinkedIn waar jij als secretaresse, personal assistant of management assistente kennis en ervaringen kunt delen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij weten wat er gebeurt in jouw vakgebied? Word dan nu lid!

Dagverslag 2015

Bekijk hier de foto's.

Secretaresse van het Jaar

Al 30 jaar lang zetten Manpower en Experis op Secretaressedag alle management professionals van Nederland in the spotlight. Geheel in het kader van dit jubileum is het thema van de Verkiezingsdag: 30 jaar Uitblinkers. Want dat zij uitblinken, dat is bewezen. Al 30 jaar lang is de secretaresse, later ook PA of management assistant genoemd, onmisbaar gebleken. Haar talenten heeft zij telkens weer op nieuwe wijze ingezet in de veranderende Wereld van Werk. Zij heeft zich aangepast aan de tand des tijds, zij is gegroeid. Zij is niet vervangen door techniek maar maakt er juist op slimme wijze gebruik van. Zij is getransformeerd van een uitvoerder naar een spin in het web. Van vele markten thuis. En onvermoeibaar, veerkrachtig en sterk. 

Wij zijn dan ook met recht trots op dit mooie vak en op deze professionals. Op Secretaressedag, donderdag 16 april, organiseren we een groot evenement waarin het vak van secretaresse centraal staat. Waar feest en inhoud, oud en nieuw elkaar ontmoeten. En waar we natuurlijk ook de absolute Uitblinker van 2015 kiezen. 

Lees meer...

Latest blog posts..

  • Secretaresse van het jaar 2014 blikt terug!

    Secretaresse van het jaar 2014 blikt terug!

    ‘Kelly, wil je weer een blog aanleveren als Secretaresse van het jaar? We zijn bezig met de voorbereidingen voor de verkiezing van 2015 en willen de site updaten’. Jemig dacht ik bij mezelf, het is alweer een jaar geleden dat ik meedeed aan deze verkiezing. En ik draag al bijna een jaar de titel Secretaresse van het jaar 2014. Tijd dus om even terug te kijken.

  • Vol trots tussen al die uitblinkers

    16 april kiezen we voor de 30e keer de Secretaresse van het Jaar. Dit jaar volg ik Stephanie Hoogenraad als juryvoorzitter op. Stephanie is in een andere rol werkzaam bij Manpower. En in mijn nieuwe

Verkiezingsinformatie

De Secretaresse van het Jaar 2015 verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Manpower en Experis.