Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Top vacatures

Transport vacatures

Transport vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 183

Ben jij opzoek naar werk in de transport sector? Bij Manpower vind je een groot aanbod aan vacatures op het gebied van transport en logistiek. In de transport sector kun je denken aan functies zoals chauffeur, vrachtwagenchauffeur of koerier. Hou jij ervan om onderweg te zijn? Vind jij het geen probleem om dagelijkse flinke afstanden af te leggen? Dan zoeken wij jou!

Wat Manpower van je verwacht

Binnen de transport sector zijn er veel verschillende banen. Zo kun je aan de slag op de weg als chauffeur, koerier of vrachtwagenchauffeur. Als je voor Manpower aan de slag gaat in de transport sector verwacht Manpower van jou dat:

  • Je een toepasselijk rijbewijs hebt
  • Je voldoende ervaren bent
  • Je het geen probleem vindt om lange afstanden af te leggen en veel onderweg te zijn

Een dag als koerier

Jan (45 jaar) werkt als koerier via Manpower. Zijn werkdagen beginnen om 08.00 uur als hij vanuit het hoofdkantoor van de opdrachtgever doorkrijgt waar hij de eerste zending moet ophalen en waar de zending heen moet. Vandaag gaat zijn eerste rit vanuit Utrecht naar Den Haag. Het gaat om een belangrijk stuk dat op tijd bij de rechtbank moet zijn en dus wel per koerier bezorgd moet worden. Gelukkig is de planning goed op orde en kan Jan de zending ruim op tijd afleveren.

’s Middags gaat Jan eerst naar Rotterdam om daar een nieuwe zending op te halen. Het pakketje met documenten moet naar Amsterdam en daar getekend worden door een contactpersoon en weer teruggebracht worden naar de oorspronkelijke afzender. Als de documenten getekend zijn gaat Jan dus weer terug vanuit Amsterdam naar Rotterdam om de getekende papieren af te leveren. Op weg terug naar huis neemt hij nog een pakketje mee dat ook nog vandaag afgeleverd moet worden.

Vacature zoeken