Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Callcenter vacatures

callcenter-vacatures.jpg

Contact – en Callcenter vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in het contactcenter? Dan ben je bij Manpower op de juiste plek. Manpower is altijd op zoek naar callcentermedewerkers door het hele land. Bij sommige bedrijven kun je zelfs vanuit je eigen huis flexibel als callcentermedewerker werken. Je vindt bij ons vacatures op inbound contactcenters maar natuurlijk zoeken we ook geregeld outbound callcenteragents. Ben jij behulpzaam en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel? Bekijk dan zeker onze vacatures voor helpdesk medewerkers.

Onze callcenter vacatures

Resultaten 1 tot 10 van 59

Wat Manpower van je verwacht als callcentermedewerker

Niet iedereen kan zomaar als callcentermedewerker aan de slag. Natuurlijk moet je een goede telefoonstem hebben en vind je het geen probleem om de hele dag door te bellen met vreemden. Je kunt goed luisteren, bent klantvriendelijk en geduldig. Via Manpower kun je werken op een inbound- of outbound contactcenter. Als je aan de slag gaat bij een inbound callcenter dan help je klanten of prospects die jou bellen met vragen of problemen. Ben jij echter commercieel ingesteld dan zit je misschien beter op je plek bij een outbound contactcenter. Jij belt dan pro-actief met klanten of geinteresseerden. Een reden kan zijn om contracten te verlengen en soms om nieuwe producten onder de aandacht van huidige klanten te brengen. Zo verschilt het dus per functie wat Manpower van jou verwacht.

Over het algemeen vinden we het belangrijk dat jij:

  • Flexibel inzetbaar bent
  • Ervaring hebt met werken op het callcenter 
  • De Nederlandse taal goed beheerst

 

Een dag op het contactcenter

Marcel (26 jaar) werkt bij het callcenter van een grote Europese alarmcentrale in Maastricht. Hij werkt op de Nederlandse tak en heeft dus telefonisch contact met Nederlanders over de hele wereld die hulp nodig hebben. Zijn eerste actiepunt voor vandaag is het terugbellen van een Nederlands koppel in Thailand. De man is onverwacht ziek zijn geworden tijdens hun vakantie. Momenteel ligt hij nog in het ziekenhuis ter observatie, maar het gaat al heel goed met hem. Marcel heeft geregeld dat het koppel geholpen kon worden in een ziekenhuis en dat de schade met de verzekeraar wordt afgehandeld. Dit laatste nieuws moet hij hen vandaag even brengen. Verder werd Marcel z’n hulp ook ingeroepen door een Nederlands gezin dat met de auto op vakantie is in Frankrijk. Als mensen met het alarmcenter bellen is zijn eerste taak natuurlijk om de vakantiegangers hun verhaal te laten doen en daarna gerust te stellen. Als alle gegevens besproken zijn draagt Marcel dit dossier over aan de afdeling die gaat over pech op de weg. Daardoor is hij weer beschikbaar voor de eerst volgende beller in nood.

Callcenters door het hele land, bijvoorbeeld in Limburg en Noord-Brabant:

Ben jij die dienstverlenende én klantvriendelijke callcenter medewerker? Dan zoeken wij jou! Wij hebben vacatures door het hele land. In Limburg en Noord-Brabant bijvoorbeeld zoeken we regelmatig klantenservice medewerkers. Woon jij in de omgeving van Maastricht, Heerlen of Den-Bosch, kijk dat of de baan van jouw dromen erbij zit! Je kunt direct online solliciteren via onze site. 

Zoek op trefwoord