Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Met spoed gezocht:

callcenter-vacatures.jpg

Contact – en Callcenter vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in het contactcenter? Dan ben je bij Manpower op de juiste plek. Manpower is altijd op zoek naar callcentermedewerkers door het hele land. Bij sommige bedrijven kun je zelfs vanuit je eigen huis flexibel als callcentermedewerker werken. Je vindt bij ons vacatures op inbound contactcenters maar natuurlijk zoeken we ook geregeld outbound callcenteragents. Ben jij behulpzaam en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel? Bekijk dan zeker onze vacatures! 

Onze callcenter vacatures

Resultaten 1 tot 10 van 107

Wat Manpower van je verwacht als callcentermedewerker

Niet iedereen kan zomaar als callcentermedewerker aan de slag. Natuurlijk moet je een goede telefoonstem hebben en vind je het geen probleem om de hele dag door te bellen met vreemden. Je kunt goed luisteren, bent klantvriendelijk en geduldig. Via Manpower kun je werken op een inbound- of outbound contactcenter. Als je aan de slag gaat bij een inbound callcenter dan help je klanten of prospects die jou bellen met vragen of problemen. Ben jij echter commercieel ingesteld dan zit je misschien beter op je plek bij een outbound contactcenter. Jij belt dan pro-actief met klanten of geinteresseerden. Een reden kan zijn om contracten te verlengen en soms om nieuwe producten onder de aandacht van huidige klanten te brengen. Zo verschilt het dus per functie wat Manpower van jou verwacht.

Over het algemeen vinden we het belangrijk dat jij:

 • Flexibel inzetbaar bent
 • Ervaring hebt met werken op het callcenter 
 • De Nederlandse taal goed beheerst

 

Soorten functies binnen het callcenter

 • Medewerker klantenservice
  Als medewerker klantenservice sta jij de klant te woord die de klantenservice belt. Je behandelt allerhande vragen of zoekt samen met de klant naar een oplossing voor een probleem. In het geval van een klacht neem jij de klant serieus en zoek je samen naar een oplossing om de klant weer tevreden te maken.
 • Helpdeskmedewerker
  Als helpdeskmedewerker ben jij de rots in de branding voor iemand met een probleem. Denk aan een technisch mankement van een product of software of een storing. Je biedt telefonische ondersteuning en indien nodig begeleid jij de klant telefonisch naar een oplossing.
 • Retentiemedewerker
  Als retentiemedewerker richt jij je op klanten die opgezegd hebben of willen gaan opzeggen. Je bent een luisterend oor en zoekt een oplossing voor een eventueel probleem zodat ze toch besluiten klant te blijven bij de opdrachtgever. Als retentiemedewerker ben je commercieel ingesteld, maar beschik je ook over een luisterend oor. 
 • Klantadviseur
  Een klantadviseur helpt de klant bij het maken van een keuze uit verschillende producten of diensten die jouw opdrachtgever aanbiedt. Het kan gaan om het verlengen van een telefoonabonnement waarbij een nieuwe telefoon gekozen mag worden. Ga je aan de slag bij een verzekeraar dan help je klanten bij de keuze van de juiste verzekering. Om als klantadviseur aan de slag te gaan beschik je over veel productkennis en ben je in staat om te achterhalen wat de behoefte is van de klant en welk product of welke dienst daar het beste bij aansluit.  
 • Teamleider
  Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team van callcentermedewerkers. Jij kunt het beste uit hen naar boven halen en tegelijkertijd werken aan je targets. Je kunt verantwoordelijk zijn voor het personeel in je team waarbij je nieuwe callcentermedewerker kunt aannemen of soms slecht nieuws gesprekken moeten voeren. Ook een solide planning behoort vaak tot de taken van een teamleider. 

 

Een dag op het contactcenter

Marcel (26 jaar) werkt bij het callcenter van een grote Europese alarmcentrale in Maastricht. Hij werkt op de Nederlandse tak en heeft dus telefonisch contact met Nederlanders over de hele wereld die hulp nodig hebben. Zijn eerste actiepunt voor vandaag is het terugbellen van een Nederlands koppel in Thailand. De man is onverwacht ziek zijn geworden tijdens hun vakantie. Momenteel ligt hij nog in het ziekenhuis ter observatie, maar het gaat al heel goed met hem. Marcel heeft geregeld dat het koppel geholpen kon worden in een ziekenhuis en dat de schade met de verzekeraar wordt afgehandeld. Dit laatste nieuws moet hij hen vandaag even brengen. Verder werd Marcel z’n hulp ook ingeroepen door een Nederlands gezin dat met de auto op vakantie is in Frankrijk. Als mensen met het alarmcenter bellen is zijn eerste taak natuurlijk om de vakantiegangers hun verhaal te laten doen en daarna gerust te stellen. Als alle gegevens besproken zijn draagt Marcel dit dossier over aan de afdeling die gaat over pech op de weg. Daardoor is hij weer beschikbaar voor de eerst volgende beller in nood.

Callcenters door het hele land, bijvoorbeeld in Limburg en Noord-Brabant:

Ben jij die dienstverlenende én klantvriendelijke callcenter medewerker? Dan zoeken wij jou! Wij hebben vacatures door het hele land. In Limburg en Noord-Brabant bijvoorbeeld zoeken we regelmatig klantenservice medewerkers. Woon jij in de omgeving van Maastricht, Heerlen of Den-Bosch, kijk dat of de baan van jouw dromen erbij zit! Je kunt direct online solliciteren via onze site. 

Zoek op trefwoord