Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Callcenter vacatures

callcenter-vacatures.jpg

Contact – en Callcenter vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in het contact center? Dan ben je bij Manpower op de juiste plek. Manpower is altijd op zoek naar callcenter medewerkers door het hele land. Bij sommige bedrijven kun je zelfs vanuit je eigen huis flexibel als callcenter medewerker werken. Je vindt bij ons vacatures op inbound contact centers maar natuurlijk zoeken we ook geregeld outbound callcenter agents. Ben jij behulpzaam en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel? Bekijk dan zeker onze vacatures voor helpdesk medewerkers.

Onze callcenter vacatures

Resultaten 1 tot 10 van 59

Wat Manpower van je verwacht als callcenter medewerker

Niet iedereen kan zomaar als callcentermedewerker aan de slag. Natuurlijk moet je een goede telefoonstem hebben en vind je het geen probleem om de hele dag door te bellen met vreemden. Als je op het callcenter van bijvoorbeeld een verzekeraar gaat werken is het belangrijk dat je interesse hebt in je medemens en goed kunt luisteren. Bel jij liever outbound dan heb je een commerciële drive nodig en heb je er geen probleem mee om zelf proactief te bellen. Zo verschilt het dus per functie wat Manpower van jou verwacht.

Over het algemeen vinden we het belangrijk dat jij:

  • Flexibel inzetbaar bent
  • Ervaring hebt met callcenter werk
  • De Nederlandse taal goed beheerst

 

Een dag op het contact center

Marcel (26 jaar) werkt bij het callcenter van een grote Europese alarmcentrale in Maastricht. Hij werkt op de Nederlandse tak en heeft dus contact met Nederlanders over de hele wereld die hulp nodig hebben. Zijn eerste actiepunt voor vandaag is het terugbellen van een Nederlands koppel in Thailand. De man is onverwacht ziek zijn geworden tijdens hun vakantie. Momenteel ligt hij nog in het ziekenhuis ter observatie, maar het gaat al heel goed met hem. Marcel heeft geregeld dat het koppel geholpen kon worden in een ziekenhuis en dat de schade met de verzekeraar wordt afgehandeld. Dit laatste nieuws moet hij hen vandaag even brengen. Verder werd Marcel z’n hulp ook ingeroepen door een Nederlands gezin dat met de auto op vakantie is in Frankrijk. Zijn eerste taak is natuurlijk om de vakantiegangers die met het contact center bellen, hun verhaal te laten doen en daarna gerust te stellen. Als alle gegevens besproken zijn draagt Marcel dit dossier over aan de afdeling die gaat over pech op de weg. Daardoor is hij weer beschikbaar voor de eerst volgende beller in nood.

Door het hele land, bijvoorbeeld in Limburg en Noord-Brabant:

Ben jij die dienstverlenende én klantvriendelijke callcenter medewerker? Dan zoeken wij jou! Wij hebben vacatures door het hele land. In Limburg en Noord-Brabant bijvoorbeeld zoeken we regelmatig klantenservice medewerkers. Woon jij in de omgeving van Maastricht, Heerlen of Den-Bosch, kijk dat of de baan van jouw dromen erbij zit! Je kunt direct online solliciteren via onze site. 

Zoek op trefwoord