Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Top secretaresse vacatures

Secretaresse-vacatures.jpg

Secretaresse vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 5

Secretaresse vacatures

Ben jij een echte duizendpoot? Kun je goed voor anderen werken en hou jij overzicht als het een ander teveel wordt? Dan ben jij een geboren secretaresse (m/v).
Manpower is regelmatig op zoek naar ondersteunende kanjers die aan de slag willen als office manager, secretaresse of directiesecretaresse. Maar willen alleen is niet voldoende, het ondersteunende moet je in het bloed zitten. Allerhande taken zoals de telefoon opnemen, notuleren en notulen verwerken, agenda beheer, het verzorgen van correspondentie en soms zelf gasten ontvangen hoort bij jouw werk als secretaresse.

Manpower heeft secretaresses hoog in het vaandel staan. Wij zijn initiatiefnemer van de Verkiezing Secretaresse van het Jaar en weten daarom als geen ander wat ook jouw eisen en verwachtingen zijn. 

Wij zijn met regelmaat opzoek naar secretariële medewerkers, office managers en receptionistes. In ons aanbod vacatures vind je zowel tijdelijke als vaste functies, voor parttime of fulltime. 

Wat Manpower van je verwacht als secretaresse

Niet iedereen is een secretaresse of office manager in hart en nieren. Als jij graag deze functie wilt vervullen moet je een organisatorisch en ondersteunend talent zijn. Je weet wat je taken zijn en wat er bij komt kijken. Als er nood aan de man is ben jij flexibel om bij te springen. Notuleren, agenda’s beheren, bestellingen doen, gasten ontvangen en notulen verwerken hoort er allemaal bij.

Over het algemeen is Manpower op zoek naar secretariële toppers die:

  • Punctueel en flexibel zijn
  • Goed kunnen organiseren en het overzicht bewaren
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheersen

Als jij aan de slag wilt als directie secretaresse, verwachten wij daarnaast dat je:

  • Goed kunt plannen en prioriteiten kunt stellen
  • Aan een half woord genoeg hebt
  • Sterk in je schoenen staat als het gaat om het handhaven van gemaakte afspraken met derden
  •  

Een dag als directie secretaresse

Janna (35 jaar) is directie secretaresse bij een MKB bedrijf in Amsterdam. 
De afgelopen weken is zij de spin in het web geweest om een grote vergadering te organiseren. Hierbij zal de directie de jaarplannen gaan presenteren aan het hele bedrijf. Tot haar taken behoorden bijvoorbeeld het uitnodigen van andere afdelingen, ervoor zorgen dat iedereen op tijd zijn/ haar input heeft aangeleverd bij de directie en het vrij houden van genoeg tijd zodat de directeur ook daadwerkelijk de presentatie kon maken. Waar nodig heeft Janna in de presentatie nog de puntjes op de i gezet om zo de directeur te ontlasten. Van nog één afdeling is geen input binnen gekomen dus is het haar taak om dat alsnog op tijd voor de vergadering te krijgen. Natuurlijk gaat de hele dag door ook de telefoon en moet ook het bezoek ontvangen worden.
Als secretaresse ontvangt ze veel aanvragen van personeel en zakelijke relaties die een afspraak willen met de directeur. Janna bekijkt welke afspraken de hoogste prioriteit hebben en plant die in. Helaas loopt de dag van de directeur vandaag anders en dus moeten er afspraken worden afgezegd en verschoven. Janna zorgt ervoor dat dit allemaal wordt geregeld en opnieuw wordt ingepland. Tot slot liggen er nog een paar brieven die verstuurd moeten worden. Janna heeft instructies gehad van de directeur en aan de hand daarvan de correspondentie opgesteld. Nu nog even laten tekenen en dan op de post. 

Sluit je aan bij onze Secretaresse LinkedIn groep

Samen met ons zusterbedrijf Experis hebben we speciaal voor jou een LinkedIn Group gemaakt. Experis Professional Management Assistance bemiddelt ervaren secretaresses en management ondersteuners met HBO werk- en denkniveau naar vaste en tijdelijke banen.

Sluit je direct aan »

Zoek in al onze vacatures:

Zoek op trefwoord