Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Download Manpower witboeken

Hieronder vind je een overzicht van alle witboeken van Manpower. Je kunt een witboek als PDF-bestand downloaden door op de titel te klikken.

Manpower
Manpower doet regelmatig onderzoek naar een actueel arbeidsmarktthema. De resultaten daarvan geven we weer in de Manpower witboeken en M/Powerbooks. Behalve de onderzoeksuitkomsten bevatten deze publicaties ook concrete tips en adviezen.

M/Powerbook Jong talent
In dit M/Powerbook leest u hoe jongeren zich op de arbeidsmarkt oriënteren, wat ze zoeken in hun werk en wat ze verwachten van hun leidinggevenden. Maar ook hoe ze hun eigen arbeidsmarktkansen inschatten en of ze standvastig zijn of liever jobhoppen.

Loon naar leren
Terwijl wij langer werken, veroudert onze kennis steeds sneller: blijven leren wordt voor grote groepen werknemers relevant. Hoe kunnen we de knelpunten uit de weg ruimen? 

De grenzeloze generatie
Wat beweegt jongeren die nu op de arbeidsmarkt komen? In hoeverre zijn de anders dan voorgaande generaties jongeren. En welke uitdagingen stelt dat aan werkgevers?

Wereldwijd werken
De internationale mobiliteit van werknemers neemt toe. Wat beweegt internationale baanzoekers? Op basis van welke criteria kiezen ze voor een werkgever in het buitenland?

Het onbenutte thuistalent
Wat kunnen werkgevers doen om de arbeidsparticipatie onder vrouwen te verhogen? Onder welke voorwaarden zijn vrouwen bereid tot de arbeidsmarkt toe te treden?

Vitaal vermogen
De arbeidsmarkt wordt krapper en iedereen is straks hard nodig. Ook de oudere werknemer. Wat beweegt ouderen om langer door te werken? Wat willen oudere werknemers zelf?

Heeft u interesse in wat de huidige trends op de arbeidsmarkt voor uw bedrijf betekenen? Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u bij te praten over de continue veranderende wereld van werk.

Manpower nieuws